Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 640 of 788 FirstFirst ... 140 540 590 630 638 639 640 641 642 650 690 740 ... LastLast
Results 12,781 to 12,800 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #12781 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Am primit si eu azi 1 de la Red Dead Redemption

2. #12782 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    WTF?! Now really ce treaba are evolutia?
    In ceea ce priveste efolutia tehnologiei in domeniul roboticii, daca reusesc sa instaleze acest soft in acei androizi care momentan au doar ceteva functii locomotorii de baza, iar acestia ar devenii capabili sa interactioneze cu oamenii, ar fi sf. devenit realitate.

3. #12783 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    In ceea ce priveste efolutia tehnologiei in domeniul roboticii, daca reusesc sa instaleze acest soft in acei androizi care momentan au doar ceteva functii locomotorii de baza, iar acestia ar devenii capabili sa interactioneze cu oamenii, ar fi sf. devenit realitate.
    Mai avem de asteptat multa vreme pana la inventarea unui algoritm AI care sa se comporte ca in filmele SF.

4. #12784 SP
    Junior Member razvan_razvann's Avatar
    Am si eu o intrebare am achizitionat pt xbox fifa 12 insa imaginea lasa de dorit!!Am incercat sa schimb rezolutia din plasma(e un lcd micut de camera) dar tot ce imi dadea era 16:3,16:9,panorma etc.. din fifa nu am gasit,iar din consola tot ce gasesc e PAL 50 PAL 60 ce o fi de vina?? tv sau faptul ca nu am cablu hdmi ci scart??

5. #12785 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Xbox 360 - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Ti-ai raspuns singur.Incearca cu HDMI.

Sent from my E15i using Xparent ICS Tapatalk 2

6. #12786 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Se vede oribil cu cablul primit impreuna cu xbox-ul.
    Cumpara-ti cablu hdmi si o sa vezi Raiul in comparatie cu aceste imagini. Nu poti face nicio setare din tv sau xbox pana nu-ti cumperi cablul.

7. #12787 SP
    Junior Member alexandrucs's Avatar
    salutare cum pot insera covers, banners, si icons in xboxul meu? sau ce programe trebuiesc folosite?
    mltumesc anticipat pentru raspuns

8. #12788 SP
    Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    Se vede oribil cu cablul primit impreuna cu xbox-ul.
    Cumpara-ti cablu hdmi si o sa vezi Raiul in comparatie cu aceste imagini. Nu poti face nicio setare din tv sau xbox pana nu-ti cumperi cablul.
    aaa what?! Cum arata si unde gasesc cablu hdmi?? Pune te rog o poza...

9. #12789 SP
    Eu il am pe acesta. Nu am avut probleme cu el pana acum!
    Cablu Hama High Speed HDMI, plug - plug, gold-plated, 1 m 56463 - eMAG.ro

10. #12790 SP
    Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    Eu il am pe acesta. Nu am avut probleme cu el pana acum!
    Cablu Hama High Speed HDMI, plug - plug, gold-plated, 1 m 56463 - eMAG.ro
    Tre sa vad daca tv'ul are astfel de mufa deoarece nu e full hd, e hd ready...

11. #12791 SP
    Eu nu am vazut pana acum vreun LCD, Led TV sau Plasma fara cel putin o intrare HDMI.
    Bafta!

12. #12792 SP
    ^ ai dreptate are.

13. #12793 SP
    Member angloma's Avatar
    cum dau si eu join la xbox live rewards ? dupa ce dau join , imi apare pagina sa-mi aleg de care xbox live vreau , free, gold ,etc... dupa ce aleg unul , ma trimite direct pe cont... O fi eroare de la ei ?

14. #12794 SP
    Junior Member keepwalking's Avatar
    Din pacate am cumparat varianta 4Gb. Pot folosi un hard extern prin usb?

15. #12795 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Nu... exista un "hack" pe care il poti face unui HDD normal dar nu stiu daca mai merge pe Slim-uri si daca nu se baneaza consola pt el.

P.S. O sa poti folosi un HDD extern dar nu iti va putea citi decat 16gb din el.

16. #12796 SP
    Junior Member keepwalking's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Nu... exista un "hack" pe care il poti face unui HDD normal dar nu stiu daca mai merge pe Slim-uri si daca nu se baneaza consola pt el.

P.S. O sa poti folosi un HDD extern dar nu iti va putea citi decat 16gb din el.
    Salut, nu prea vreau sa fac hackuri si alte prostii.

Mersi de raspuns, ai dreptate, intre timp am citit ca numai 16Gb o sa foloseasca. Intr-un final o sa imi iau un HDD xbox de 320.

17. #12797 SP
    Member proto's Avatar
    Mi-au fost retrasi 40 ron de pe cardul inregistrat la microsoft. Imi poate explica cineva din poza atasata daca sunt dator cu 11 lire?
    Attached Images Attached Images untitled2222.png

18. #12798 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    @proto din cate observ eu balanta ta actuala (dupa tranzactii) este zero. Asta inseamna ca nu ai nicio datorie inregistrata. suma retrasa de catre Microsoft este de 5.99 lire, conform platii realizate pe 17/08/2012.
    asta inteleg eu

19. #12799 SP
    Member proto's Avatar
    ok . dar faza e ca mie mi a expirat gold ul acum cateva zile . Deci banii mi au luat , ok . Dar gold ul unde naiba este ???

20. #12800 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu stiu pe ce perioada ai avut subscriptia platita, posibil sa ai Automatic Renewal si sa-ti fi reinoit fara ca tu sa ai disponibil pe card, dupa care ti-au tras banii mai tarziu. Aici cred ca trebuie sa iti calculezi tu de cand si pana cand ai avut platit

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.