Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 240 of 788 FirstFirst ... 140 190 230 238 239 240 241 242 250 290 340 740 ... LastLast
Results 4,781 to 4,800 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #4781 SP
    Manager paul's Avatar

2. #4782 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Merge dar NOTICE: If you extend your membership by redeeming a prepaid code prior to the expiration of your current subscription, auto-renewal of your subscription will be reactivated.. Din ce am inteles trebuie sa sun la suport ca sa imi sterg cardul.

3. #4783 SP
    Manager paul's Avatar
    Sau vorbeste cu Ronan, parca el a facut ceva artificiu si a reusit.

4. #4784 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Din ce am inteles trebuie sa sun la suport ca sa imi sterg cardul.
    Să nu faci așa ceva că-ți pierzi GT-ul definitiv.

Eu am rezolvat problema atunci c�nd am avut probleme cu GT-ul (de era suspendat) dar după două luni am trecut din nou pe Card

Faza asta cu:

If you extend your membership by redeeming a prepaid code prior to the expiration of your current subscription, auto-renewal of your subscription will be reactivated.
    ...e o prostie, ce oameni. Logică Z3R0.

Dăi remove de pe site iar dacă-ți face auto renewal, după ce bagi un cod de live, �i dai iară și tot așa

5. #4785 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    apropo de conturi pe US ..... imi pot face numai cu initial setup? ceea ce inseamna k trebuie sa sterg tot din consola? ... n-am mai facut asa ceva so ... i don't know

srry de off-topic

6. #4786 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu. Dai sign out la contul actual daca esti logat si o sa vezi ca iti apare Create gamertag langa contul tau.

7. #4787 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Cand ma duc la garantie la Xbox trebuie sa duc si acele plasute in care se tineau castile,etc...?

8. #4788 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Pana la urma cred ca astept pana pe 25 octombrie si cu cateva zile inainte bag codul si gata. Oricum cardul imi expira in decembrie. Sa fie sanitari.

9. #4789 SP
    Member adio's Avatar
    De ce de fiecare data (sau aproape) cand intru intr-un joc imi da "disconnected from messenger"?

10. #4790 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by adio View Post
    De ce de fiecare data (sau aproape) cand intru intr-un joc imi da "disconnected from messenger"?
    Apasa pe Xbox Guide button, mergi in dreapta de tot la Settings, la Preferences si dai sa nu te mai "Sign in" pe messenger.

11. #4791 SP

12. #4792 SP

13. #4793 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Azi mi-a picat si mie consola, becul dreapta-jos (tin consola orizontal) se aprinde rosu.
    File:Xbox 360 Error codes.png - Wikipedia, the free encyclopedia (cum scrie aici, hardware failure)

E vorba de celebrul E74, deci e buna de dus la garantie?

14. #4794 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Azi mi-a picat si mie consola, becul dreapta-jos (tin consola orizontal) se aprinde rosu.
    File:Xbox 360 Error codes.png - Wikipedia, the free encyclopedia (cum scrie aici, hardware failure)

E vorba de celebrul E74, deci e buna de dus la garantie?
    Da, e bună de aruncat erm...dus la garanție.

15. #4795 SP
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Cand ma duc la garantie la Xbox trebuie sa duc si acele plasute in care se tineau castile,etc...?
    Imi raspunde si mie cineva ?

16. #4796 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am prins consola azi si mi-a dat E74.Am reaprins-so si merge acum.E semn de moarte?

17. #4797 SP
    Quote Originally Posted by teododotheone View Post
    Am prins consola azi si mi-a dat E74.Am reaprins-so si merge acum.E semn de moarte?
    ...uită-te atent �n jocuri dacă �ți apar niște linii verticale (unde sunt culori tari). Dacă-ți apar... e pe moarte

Poți să testezi și �n dashboard pe un fundal verde sau �n Fallout 3 (pe Pip-Boy)...
    Attached Images Attached Images fallout3_special.jpg

18. #4798 SP
    E bun de ceva acel play and charge kit?

19. #4799 SP
    xTv
    Junior Member xTv's Avatar
    un xbox luat din canada merge fara probleme aici? scuzati daca ii o intrebare stupida

20. #4800 SP
    Quote Originally Posted by xTv View Post
    un xbox luat din canada merge fara probleme aici? scuzati daca ii o intrebare stupida
    Nu chiar. E NTSC deci...only NTSC/Region Free games for you

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.