Să nu faci așa ceva că-ți pierzi GT-ul definitiv.
Eu am rezolvat problema atunci c�nd am avut probleme cu GT-ul (de era suspendat) dar după două luni am trecut din nou pe Card![]()
Faza asta cu:
...e o prostie, ce oameni. Logică Z3R0.If you extend your membership by redeeming a prepaid code prior to the expiration of your current subscription, auto-renewal of your subscription will be reactivated.
Dăi remove de pe site iar dacă-ți face auto renewal, după ce bagi un cod de live, �i dai iară și tot așa![]()
apropo de conturi pe US ..... imi pot face numai cu initial setup? ceea ce inseamna k trebuie sa sterg tot din consola? ... n-am mai facut asa ceva so ... i don't know
srry de off-topic
Nu. Dai sign out la contul actual daca esti logat si o sa vezi ca iti apare Create gamertag langa contul tau.
Cand ma duc la garantie la Xbox trebuie sa duc si acele plasute in care se tineau castile,etc...?
Pana la urma cred ca astept pana pe 25 octombrie si cu cateva zile inainte bag codul si gata. Oricum cardul imi expira in decembrie. Sa fie sanitari.
De ce de fiecare data (sau aproape) cand intru intr-un joc imi da "disconnected from messenger"?
...două jocuri TBA cu ZOMBIE, pentru X360, de care lumea n-a prea vorbit/amintit:
Dead Island for Xbox 360 - Dead Island Xbox360 Game - Dead Island Xbox 360 Video Game
Possession for Xbox 360 - Possession Xbox360 Game - Possession Xbox 360 Video Game
![]()
Azi mi-a picat si mie consola, becul dreapta-jos (tin consola orizontal) se aprinde rosu.
File:Xbox 360 Error codes.png - Wikipedia, the free encyclopedia (cum scrie aici, hardware failure)
E vorba de celebrul E74, deci e buna de dus la garantie?
Bookmarks