O sa avem si un Halo Anime .... Halo Legends :
Vreau sa ma conectez la XBOX Live si nu stiu cum in situatia mea. Am un stick USB wireless cu care iau net probabil de la cineva din bloc sau de vizavi. Acum cum pot sa dau net la xbox? Mentionez ca xbox-u vreau sa-l conectez la PC prin cablu. Nu am router, nu am nimic altceva.
Fa ca mine cu 2 placi de retea.Asa am avut tot timpu si merge perfect.Placa care primeste internet o bagi la share si ii va da si celei care conecteaza PC>XBOX.
Nu ii trebuie 2 placi de retea, el ia net-ul printr-un dongle wi-fi pe USB, deci nu are nevoie decat de o placa de retea, pe langa acel dongle. Axel, activeaza internet connection sharing pe conexiunea pe care iei internet. Xbox-ul il legi de placa de retea din calculator prin cablu crossover.
NEWS: Xbox Live update prepares for Facebook, Twitter, Last.fm. Xbox Live update prepares for Facebook, Twitter, Last.fm - News at GameSpot
---------- Post added 24-09-2009 at 12:05 AM ----------
Microsoft In Talks to Buy EA? - TheSixthAxis - PS3 and Xbox 360 News, Trophies And Opinion
Am cumparat un cod pentru xbox live de pe maximus cards...am primit codul, ma duc la redeem code, bag codul si dau redeem now dupa care imi da o eroare : "More information is needed to complete the purchase". Imi apare o fereastra cu Windows Live ID dupa care ma loghez si dupaia imi apare o fereastra in care sa introduc niste date. Ce sa fac? :-s
Demo: Br�tal Legend - Xbox Live's Major Nelson
Brutal Legend Demo se pare ca e Live, ciudat, mie nu imi apare...
Edit : pentru cei cu conturi UK, aparent demo-ul apare pe 1 oct.
Cei cu cont US il pot lua deja.
Am si eu o intrebare.Am vazut ca multi aveti televizoarele puse pe perete.Exista ceva suporturi speciale de cumparat sau e ceva homemade?Multumesc
Bookmarks