multumesc pentru raspunsuri , as mai dori sa faceti daca nu va deranjeaza un top 5 cu jocuri care v-au placut
multumesc pentru raspunsuri , as mai dori sa faceti daca nu va deranjeaza un top 5 cu jocuri care v-au placut
Tu ceri topuri cu jocuri ca sa stii ce sa-ti dloadezi de pe torrente?
Daca da, intra pe Live cu unul din ele in tray si ruleaza-l, M$ o sa-ti dea bani pe chestia asta.
da un simplu search pe google si o sa vezi muulte topuri cu muuulte jocuri. sau daca nu iti convine asa... cauta mai adanc pe aici ca parca se faceau niste topuri pe aici mai de mult..
mersi pentru ajutorvoiam sa vad doar ce jocuri v-au placut sa nu ma iua dupa note etc.
gasesti topuri ale unor gameri nu prea gasesti ale unor firme ca nu prea pot fi obiective. noi chiar am incercat sa te ajutam dar ceri prea mult ceva ce a mai fost discutat...fiecare din noi o sa faca un top diferit ..fiecare cu parerea lui.
Top Xbox 360 Games - Best Xbox 360 Video Games - Best Xbox 360 Games - Top Xbox 360 Video Games
Ai aici toate jocurile posibile si imposibile pentru xbox 360. La fiecare joc pe langa nota data de gamespot ai si User Score.
Am putea sa zicem ce joc cu masini Nu are split-screen... Sunt foarte putine(si printre cele mai bune)
Am tot auzit ca iti iei ban de pe Live daca joci cu backup. UNTRUE! Userul FondHalOgen joaca si nu are nimic.
Am si eu niste intrebari:
1.Cate controllere detineti?
2.Cum e mai bine sa tii consola? Culcata sau in picioare?
3.Ce baterii imi recomandati pentru controller???
4.Folositi XBL Gold 12 Months sau va cumparati 3 months????
5. Data de cand aveti Xbox 360.
![]()
Din Craiova se joaca peste 20 de oameni cu backupuri pe live
Iar intrebarile alea le pui doar fiindca nu ai ce face ?Cu ce te ajuta daca aflii cate controllere am ?
Iti raspund doar la 2 si 3 :
Si culcata si in picioare , doar sa aibe loc pentru aerisire .
Nu iti recomand baterii , iti recomand Play & Charge kit .
Burnout Paradise, Midnight Club Los Angeles, Test Drive Unlimited, Grid, Dirt etc
@exist: El are X360
GTA IV e mai bun in single decat in multi. Online e pustiu, dureaza mult pana gaseste un meci. Dupa ce am jucat mi-a lasat o impresie proasta, dar repet doar in multiplayer
Multi prefera sa cunoasca parerea unui alt gamer obisnuit, nu a unui reviewer profesionist. Mi s-a intamplat sa joc jocuri cu note destul de mici la recomandarea altor persoane si sa fiu multumit de acestea( Viking, Timeshift)Uita-te si tu la reviews pe GT, Gamespot etc.
Bookmarks