pai...
Ce fel de tutorial...
Ce trec acolo ce trec acolo..... Ex la adresa ce trec, la cod postal,la location?
pai...
Ce fel de tutorial...
Ce trec acolo ce trec acolo..... Ex la adresa ce trec, la cod postal,la location?
Am jucat azi trialu de MTG ca n-am inca bani sa-l cumpar. Mi se pare genial. Il mai ia cineva in curand ca poate incingem un battle?
Am primit răspuns:
Xbox.com | Xbox LIVE Discussion - Re: Compare Games Menu
Daca te'ai exprima si coerent ar fi ceva. La care adresa nene? Daca e vorba de adresa de la contact information de pe gamertag, trebuie sa completezi campul ala cu o adresa valida din uk/us, depinde de tara pe care ti'ai facut GT. Si codul postal trebuie sa fie compatibil cu adresa respectiva.
P.S. daca ai nelamuriri mai incearca si un search forum inainte sau google, nu mai polua topicuri aiurea cu intrebari la care s'a mai raspuns de n ori
Am jucat demoul de la Guitar Hero Metallica... sunt doar 4 melodii si se canta doar cu microfonul, in cateva zile cred ca o sa il cumpar . Iar , pentru cei care l-au jucat , melodiile , iti alegi tu ce sa fii -> chitarist , solist , la tobe , la bas ? Sau iti dau ei automat un instrument per melodie ?
Crede-ma ca nu se plictiseste lumea de jocuri deoarece nu sunt incercate.Acolo este jucat NUMAI gears of war 1, in fiecare seara e server si sunt intre 5-8 oameni.Si eu am jucat inainte dar de cateva luni i-am dat si eu stop...te plictisesti la un moment dat de gow1.Si faza cu pirate cam asa e.....dar va reinvia KAI-ul cand se va lansa pe disc GOW2 cel cu hartile...
Actual free space la un hard de 60GB este de 54-53GB??![]()
Atunci la un Elite cat spatiu liber ai din aia 120GB?
Ce se aude de Pure ? Vreau sa aud parerile voastre
Cred ca downloadez si eu demoul(daca are) putin mai incolo sa vad cum e .![]()
Eu folosesc Xbox-ul pe acelasi monitor cu PC-ul . Exista vreun model de switch KVM prin care sa functioneze atat consola cat si PC-ul pe monitor, fara a mai fi nevoie sa scot cablul intr-una? Am testat un astfel de switch, dar era nevoie ca ambele intrari PS/2 ale sale sa fie folosite, astfel ca nu functiona.
Precizez ca monitorul nu are decat o intrare D-sub si de inlocuit nu doresc sa il inlocuiesc, fiind vorba de un TFT achitionat acum 6 luni de 22''.
Era mai bine daca luai un monitor cu 2 intrari (hdmi, d-sub, vga). Eu am consola pe d-sub si calcu pe vga.
Bookmarks