Ceva mai ... altfel decat Forza Motorsport. Gen Midnight Club , NFS ... daca se poate
.
Ceva mai ... altfel decat Forza Motorsport. Gen Midnight Club , NFS ... daca se poate
.
Multumesc baietzi. Acu` ma duc sa caut sa vad pe unde gasesc split-screenu` la Midnight Club
...
Update: Problema era ca am schimbat consola si nu am facut Licensing Transfer.
Detalii aici: Xbox.com | System Use - Transferring Content Licenses to a New Console
@Dj Mo vezi ca din cauza asta ti se intampla si tie probabil. NU e normal sa nu-ti mearga contentul pe offline.
Dupa cum am zis si eu mai devreme...
Edit: Acum le transferNu stiam de asta. Bun link
Nu stiu daca s-a discutat.Interesant conceptul
Proiectul Natal
urmeaza sa achizitionez un xbox 360 si am cateva intreari la care sper ca imi veti putea raspunde:
1. toate versiunile de xbox se pot moda?
2. ce jocuri merita jucate sau care v-au placut ?(inafara de genul role-playing)
3. care este cea mai buna dintre versiunile falcon, jaspar etc. si cum imi pot da seama ce versiune este?
4. pot sa joc jocuri backup pe xbox live?
1. da, toate se pot moda;
2. cauta si tu prin topicuri ca sunt o groaza bune de jucat ...si depinde de fiecare cu ce pretentii vine;
3. jasper se zice ca nu ar da rrod..desi nu e lansat de mult si nu prea avem multi cu ele. iti dai seama dupa ce scrie prin gaura aia din cutie. ceva la alimentare? sa mai raspunda cineva mai priceput la asta..;
4. backup=pirat?..daca da, poti sa joci dar o faci pe riscul tau. poti fi banat.
1.da ,dar nu se merita
2.depinde ce iti place ,sincer mie mi-au placut skate ,tdu ,gta 4
3.jasper ,iti poti da seama pentru ca are sursa de curent cea mai mica
4.poti dar nu ai vrea ,te baneaza instant ,inevitabil
L.E. scuze nu am vazut postul anterior
Bookmarks