chiar nimeni nu vrea sa faca achievements la Fable 2? N-am nici un chef de unele si as prefera sa "vad pe cineva care le face"![]()
Problema e ca nu prea le are nimeni propriu-zis. Eu le am pe toate "vazute". Si daca nu le am facute "legitim" nu le pot da mai departe.
asa am pus. primul pe dvd este ala cu 16 de 0, iar in el este ala de forma 5436751 iar in ala mai este unul de forma 00080000 si abea in ala este fisierul fara extensie.
la games library nu am nici un buton de change media disc...ar trebui sa am ?
Cool, i-am dat lu' unu din UK un cod L4D si mi-a dat la schimb 1 month GoldIt works
Acum am 4 luni gold
![]()
Calitatea este asemanatoare (opinie personala). HDMI are avantajul (in unele cazuri dezavantajul) de a fi all-in-one.
P.S. - nu ai voie cu gamertag in semnatura![]()
Eu am o versiune mai veche a xboxului si nu am intrarea de hdmi.Cum arata capatul de la cablu care intra in xbox??
M-ar interesa sa cumpar un hdd ptr x360 din asia. Pot avea vreo problema intre consola pal si hdd-ul din alta regiune? Sau nu are limitare? Ms
Poate sa faca cineva priceput un tutorial despre asa ceva? Nu de alta da urmaresc cu interes forumul asta si sincer nu vreau sa ofensez pe nimeni in afara de ceva orgoli si ceva faulturi anti "pirati" ..nimic concret si util , acum nu puneti mitraliera pe mine.....
1. Windows Media Center sau Windows Vista cel putin Home Premium
2. Transcode 360 de aici
3. ffdshow ultima versiune
4. consola si pc-ul sa fie in aceeasi retea
in transcode de pe pc setezi sub - position: 97, size: 3.7 - si folderul de buffer undeva la indemana ca sa poti sterge dupa ce vezi un film, ce creeaza el acolo
rulezi media center pe pc, apoi dai pe setup an extender si urmezi pasii
dupa ce consola iti intra in media center, settings - library - add folder - from curent pc
mergi la movies - folderul cu filme - selectezi filmul si nu ii dai sa ruleze - more - si apare transcode - selectezi si dai ok
Salut,
exista vreo posibilitate sa vad de pe xBox 360 pe TV podcasturi, seriale, filme, ... ?
By BogdanN1 in forum Apple
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By AndRewqp in forum Nintendo Wii / Wii U
Bookmarks