Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 788 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 528 ... LastLast
Results 541 to 560 of 15760

Thread: Clubul Xbox 360

1. #541 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    1. oriunde, dar nu pe covor...daca se strica o trimiti la garantie
    2. vezi cati sunt pe aici care au trimis consola la el si ce impresia au despre munca lui
    3. nu ai voie cu astfel de discutii
    4. laughing my ass off
    5. aveai topicul asta nu era nevoie sa deschizi unul nou

2. #542 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Da. Pe IGN Fable 2 primeste asa

Prezentare 8
    Grafica 8
    Gameplay 8.5
    Sunet 8.5
    Appeal 8.5

De abia astept sa vina

3. #543 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    @Kahn si Geoker: exista standarde pentru review-uri (altele decat cele stabilite de fiecare reviewer in parte)? Adica ceva gen ISO? Sunt curios, nu sarcastic.

4. #544 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    standarde nu, insa exista o carte a carui scop este sa bata in cuie exprimarea folosita de revieweri in articolele lor. cum insa tipii care alcatuit-o au avut proasta inspiratie sa-i dea forma unui dictionar, nu stiu citi dintre cei care scriu articole s-au chinuit sa o parcurga. eu mi-am aruncat un ochi peste ea, este interesanta nu zic nu, dar nu e ce se dorea.

PS another one bites the dust Gears.of.War.2.NTSC

5. #545 SP
    Multumesc, h0stile, chiar eram interesat de asta. Oricum, daca ar exista standarde (macar o culegere de bune practici - sa-i spunem asa), nu ne-am mai mira de ce vedem acelasi joc cu diferente de cateva puncte in review-uri. Ma rog, eu nu m-as mira.

6. #546 SP
    Daca pui un fan RPG sa faca review la FPS nu iese tocmai ce iti doreai. Multi isi pun prea mult parerea intr-un review.

7. #547 SP
    Pai, asta spun si eu. Daca ar exista o anumita standardizare n-ar mai trebui sa conteze foarte mult ce preferinte are reviewer-ul respectiv. Sigur, poate ca review-ul nu va mai purta o anumita parte din amprenta personala a autorului, dar va fi mai comprehensibil (si asta s-ar traduce inclusiv prin faptul ca am economisi timp, citind un singur review, nu 3-4, ca sa ne putem face o parere despre un joc).

8. #548 SP
    Trebuie sa fie si un pic personal altfel am citi niste detalii technice intr-un review.

"Conform standardelor, grafica nota 3 gameplay nota 4 si sunet nota 9".

9. #549 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    eu voiam sa spun ca dupa ce-i vinzi unui gamer vreo 7 jocuri de 10 intr-un an incepe si sa nu-i placa decat vreo 2-3... piata nu se va mai orienta dupa review-uri atunci cand vor cumpara un joc.

Pe vremuri visai sa vezi un joc de nota 10.. dar cand iti apar 8 jocuri in acelasi an e clar ca e ceva putred in Danemarca.

10. #550 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Eu ma refeream intr-un fel la standardul jocurilor care sunt acum pe piata si ce vor urma sa iasa...care au direct legatua cu review-erii ce scriu articole despre jocuri. Si poate chiar ei prin criticile lor dure vor face ca la viitoarele jocuri sa se ridice stafeta cat mai sus, oferindu-le note pe masura. Oricum treaba cu cei ce scriu review-uri este foarte subiectiva si tine foarte mult si de gusturi, ca poate majoritatea cu "mintea la cap" au cam aceasi parere despre un joc bun, dar se mai trezec si cativa care arunca cate un 5-6 in scarba la un joc de nota 9. Sau mai poate fi vorba de acele review-uri "masluite" pentru care cineva a platiti bani buni ca sa faca impresie buna sau proasta unui titlu, doar pentru a spulbera concurenta Dar gamer-ul de azi se axeaza si pe alte aspecte cand cumpara un joc, nu doar pe review-uri, reclame si alte chestii care fac un titlu mai comercial decat ar trebuii.

11. #551 SP
    Metareview -- Golden Axe Beast Rider (360, PS3) - Joystiq

Uite ceva de genul asta. Un joc de nota 3-4 si vine review-ul de la Play care-i da nota 9. Asta-i marketing. Cand vine vorba de un joc de 9+ doar prin marketing il ridici la 10.
    Industria nu se invarte in jurul criticilor si la cum dau ei note la un joc ci invers. Daca eu dau banu sa dai 10 la GTA desi el are cateva imperfectiuni, jocul e cumparat la modul extrem si toata lumea e fericita.

12. #552 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Da... asa este, influenteaza destul de mult si notele astea. Insa parca acum oamenii au mai inceput sa se uite si aparitiile acelor filmulete de prezentare pentru gameplay, se mai duc pe la "targurile" astea mari de jocuri, iar de acolo pleca foarte multe informatii care sunt raspandite de ziaristii sau editorii ce au fost curiosi ce si cum. Iar aceia vin din toate tarile culeg informatiile, iar apoi le publica pentru revistele sau site-urile pentru care lucreaza. Si eu tind sa cred ca aceasta este una dintre cea mai curata informatie care poate fi data in ziua de azi, pentru ca prea putini din acei oameni care iau bani sa faca reclama unor jocuri prin metoda asta. Ei pur si simplu isi fac datoria si scriu ce simt despre acel joc, iar cititorul binenteles ca isi mai face o impresie fata de cele care le avea pana atunci

13. #553 SP
    GeOKeR, tu presupui ca majoritatea celor care cumpara un joc se uita pe fff multe site-uri, lucru care nu prea se intimpla. multi cumpara un joc pentru ca l-au cumparat si prietenii si nu vrea sa fie el mai prejos (sau poate vrea si el sa intre online cu ceilalti), iar si mai multi sunt fideli citorva site-uri de "renume", mai ales in state, asa ca nu e fff greu sa cumperi citiva jurnalisti sau publicatii online si sa iti asiguri o serie de note bune din partea lor. in europa am impresia ca situatia e mai altfel, europeanul fiind mai deschis, incercind sa se orienteze inainte de a cumpara jocul si de a face o decizie in cunostiinta de cauza. poate din cauza asta si vinzarile sunt ceva mai mici la noi in unele cazuri.

14. #554 SP
    Pentru unii exista Gametrailers sau alte site-urile unde tot ce tine de jocuri este video. Ma uit frumos la video review si la cateva (mai multe) filmulete gameplay si ma decid

15. #555 SP
    si demo-ul poate fi sugestiv pentru a-ti da seama de jocul respectiv.

Sa luam de exemplu Pure si SW Force Unleashed. Dupa ce am jucat demo la primul am zis ca trebuie clar sa-l cumpar, in timp ce am renuntat complet la Force Unleashed.
    Si la ambele am vazut nenumarate filmulete si arata demential insa abia pana ce joci tu putin si vezi cum e controlul jocului, atunci poti decide daca e un joc bun sau nu.
    TFU n-ar fi trecut de notele lui Golden Axe Beast Rider daca n-avea licenta Star Wars. Categoric.

16. #556 SP
    da, asa e, nu poti sa te decizi numai in baza filmuletzelor oficiale (sau neoficiale) de pe gametrailers, mai tre sa joci si un demo ca sa iti dai seama daca merita investitia sau nu. trailerele, oricit gameplay ar avea, nu contin nici 10% din joc sau din demo, asa ca nu iti poti forma o idee clara. uite, eu mi-am luat o tzeapa enorma cu pixeljunk eden care e fff misto ca idee, insa nu mi-a spus nimeni ca e timed. am incercat citeva ore sa trec de primul nivel si sincer nu am reusit pentru ca mi se termina timpul de fiecare data si nu reuseam sa ma refac in timp util (controlul e fff idiot si ori iti place de la inceput si te obinuiesti cu el ori nu il suferi si nu te vei obisnui niciodata cu el). ala trebuia sa fie un joc precum flow, lay back and relax, nu sa joci stresat, cu sabia deasupra capului. cred ca daca s-ar face un top cu cele mai mari greseli de design pe 2008, asta ar fi pe primul loc.

17. #557 SP
    Admin MonkY's Avatar
    i love pixeljunk eden... l-am cumparat si eu in ideea ca-l voi juca intr-o zi tot... iar timer-ul mi se pare ok, se reface cand lovesti bulele acelea... Iar controlul e fun fun fun

18. #558 SP
    da, teoria o stiu, am citit helpul pentru ca aveam impresia ca nu ma prind, insa nu pot nici mort sa trec de primul nivel, heck, nu pot nici sa ma ridic de la sol, nu stiu, neuronii mei nu au gasit combinatia necesara pentru a ma determina sa joc jocul asta. imi este FIZIC imposibil (nu credeam sa spun asta despre vreun joc vreodata). hmm, sper sa nu dezvolt vreo gamofobie sau cum s-o numi.

19. #559 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca i-am zapacit pe saracii oameni cu un joc de PS3 pe arie de Xbox 360 (sorry, i'll give myself a warning). Cred ca stiu care este cauza la tine h0stile. Ai citit helpul, de-aia . Ca eu unul de-abia dupa ce am terminat demo-ul am aflat ca puteai sa folosesti SixAxis-ul in diverse miscari pentru a face sarituri, etc... Eu doar faceam jump'n'run din botoane, si-atat. So, the help doesn't helps

20. #560 SP
    damn, uite la asta nu m-am gindit. poate daca las sa treaca un timp ca sa "uit" jocul, atunci o sa fie totul ok cind o sa il reiau.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 788 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 528 ... LastLast