Ar fi fost ideal sa includa si un update pentru .mkv odata cu asta !
Am si eu o intrebare ... si sunt cam speriat : Am consola de ceva vreme din vara si nu am avut niciun fel de problema cu ea e aerisita nu are nimic in spate e ok ... dar am avut o pana brusca de curent de cateva secunde dupa care miau aparut acele lini rosii (rrod) ... un rr si a mers nush ce sa fac e grav sau asa se intampla ? astept replay![]()
Daca e de la pana de curent nu e nimic grav
Se poate uneori sa iti dea si daca nu conectezi un cablu bine, dar nu afecteaza cu nimic.
Salut as vrea si eu pe cineva care modeaza Xbox 360.Este cumparat acuma in 2009.Sa fie numai din Brasov.![]()
il poti trimite prin curierat rapid ..... cauta si u donely pe forum, este cel mai bun din tara la modchip (si nu numai modchip)
Salut,as vrea sa mi cumpar un xbox care a dat RROD..da stiu ca este o pierdere de timp dar as vrea totusi sa vad cum e,sa l experimentez(plus ca e un chilipir doar 80 de ron).Intrebarea este:Cat va mai tine dupa o resucitare la maestrul don,tinand cont ca ii voi cumpara un hdd si nu ma voi juca decat exclusivitati(baza la mine e ps3-ul) intr un interval de 5 ore pe saptamana??
In Brasov chiar nu am auzit de nimeni...deci posibil sa nu fie, ceea ce inseamna ca e posibil sa ajungi tot la Bucuresti![]()
exista si alta solutie de a vedea fisiere cu extensia .avi (divx-uri) decat prin streaming de pe pc? cand bag un un film .avi imi cere sa fac update k sa-l pot vedea (din pacate am doar un card de 64mb si nu-l pot descarca) update-ul ala rezolva problema? sau exista alta solutie la care sa folosesc doar xbox si tv... fara nimic altceva
Da si consola este acum la gunoi. Brand new one bought. Nici nu m'am chinuit sa incerc sa o repar.
Good News! - R-Type Dimensions Hits XBLA on Wednesday
***later edit***
New Xbox.com Feature: Quick Marketplace Links
Bookmarks