Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 528 of 788 FirstFirst ... 28 428 478 518 526 527 528 529 530 538 578 628 ... LastLast
Results 10,541 to 10,560 of 15760

Thread: Clubul Xbox 360

1. #10541 SP
    Junior Member dragoszontara's Avatar
    La asta ma gandeam si eu, dar am zis ca daca merg jocurile, ar trebui sa mearga si DLC-urile. Stiu ca o parte din DLC-uri sunt region-locked, dar majoritatea nu sunt region free?

2. #10542 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    DLC-urile sunt region blocked. Am facut eu marea prostie cu un DLC si nu mi-a mers. Am cont pe US, jocul era din Germania, DLC-ul de pe contul de US nu mi-a mers.

3. #10543 SP
    pai asta e problema. Un DLC luat din US nu e compatibil cu un joc din UK. Dar ma gandeam ca sa-mi fac un cont de UK, sa iau DLC din UK, compatibil cu jocul din UK, dar sa-l joc apoi pe contul din US.

4. #10544 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    DLC-urile sunt region blocked. Am facut eu marea prostie cu un DLC si nu mi-a mers. Am cont pe US, jocul era din Germania, DLC-ul de pe contul de US nu mi-a mers.
    Nu are nici o legatura ca e region blocked sau nu cu intrebarea omului.
    @dragoszontara: Cumperi DLC folosind un cont din consola => poti folosi acel DLC pe toate conturile din consola respectiva.

5. #10545 SP
    chiar daca sunt pe regiuni diferite?

6. #10546 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by dragoszontara View Post
    chiar daca sunt pe regiuni diferite?
    Da.

7. #10547 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dar DLC-ul tau trebuie cumparat de pe cont de EU ca sa mearga la jocul tau din EU.

8. #10548 SP
    asta stiu. Dar nu stiam daca DLC-ul luat din UK, imi merge pe contul de US. Acum m-am lamurit.

9. #10549 SP
    Junior Member Enemyz0r's Avatar

Foreign Xbox 360

Salutare. Peste o luna va veni un prieten de-al meu din Canada si i-am cerut sa imi aduca un Xbox 360 de acolo. Singura mea dilema este daca va functiona aici pe 220v ? Daca va putea functiona la 220v.

10. #10550 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    In mod normal depinde de transformatorul cu care vine consola, s-ar putea sa trebuiasca sa iti iei un power brick european.

11. #10551 SP
    Deci daca gasesc un power brick PAL, adica european va suporta consola 220v sau se va frige?

12. #10552 SP
    Manager paul's Avatar
    Consola functioneaza cu orice power brick, important e ca power brickul sa suporte 220V. Cumperi unul pentru Europa si ai rezolvat.

13. #10553 SP
    Member poolonik's Avatar
    Daca ai o consola din europa,suporta jocuri PAL(Europa)
    Daca ai o consola din America,suporta jocuri NTSC(America)
    Mai sunt si jocurile region free care daca nu ma insel functioneaza pe ambele tipuri de console.
    Standardul Pal-Ntsc nu are nici o treaba cu alimentarea 220-110v.Cu alte cuvinte daca consola ta este NTSC si chiar daca o alimentezi la 220v jocurile cumparate din Europa nu vor functiona.

14. #10554 SP
    Ok multumesc. Oricum ma gandeam sa modez consola la maestru (Donely). Mersi tuturor pentru reply-uri

15. #10555 SP
    Member poolonik's Avatar
    Acesta este un raspuns de a lui Donely pe threadul lui ""Pe o consola PAl, merg jocurile pal fara probleme, iar cele ntsc numai cele care sunt region free indiferent daca, consola este modata sau nu".Mai bine vorbeste cu el inainte sa o cumperi.
    Vezi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f9-.../index364.html pentru intrebari legate de consola xbox 360.

16. #10556 SP
    Am si eu o intrebare. Daca consola e luata din Canada si pun un power brick european consola va functiona? Vor merge doar jocuri NTSC si Region Free?Dar daca o voi moda?

17. #10557 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca o modezi va exploda. Daca ii pui un adaptor va functiona si la prizele noastre doar cu jocuri originale NTSC si Region Free.

18. #10558 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Enemyz0r, power brick-ul are rolul de a transforma tensiunea de la priza in tensiunea necesara aparatului. Consola merge oriunde pe planeta, trebuie doar sa ai power brick-ul corespunzator.
    Chestia cu jocurile (PAL/NTSC) sau modarea sunt alta treaba, o sa trebuiasca sa iei jocuri NTSC sau Region Free.

19. #10559 SP
    Junior Member kFcRooLS's Avatar
    orice joc shooter oricand

20. #10560 SP
    Junior Member kFcRooLS's Avatar
    salut baietii! am si eu o problema de mai mult timp insa acum ma sesizez! mi-am cumparat o consola la mana a doua care nu a pupat ever xbox live in ianuarie-anul curent. i-am pus net, am modat-o...toate cele. mi-am facut un cont de live(din consola) cu o anume adresa de mail si o parola. cand am facut contul de abia m-a lasat sa introduc adresa de e-mail care se termina in @yahoo.com, insa pana la urma a mers.
    acum mare atentie...am facut cea mai proasta prostie din viata mea. am vrut sa intru si eu pe site-ul oficial sa ma inregistrez sperand ca o sa imi arate si mie cum le arata celorlalti, cu avatare, achievments, memberships alea alea, si am dat "sign up" in nestire. banuiesc ca trebuia sa ma loghez cu mailul si parola- cele cu care m-am inregistrat pe consola. am facut contul si aici am facut prostia la tab-urile "e-mail address" si "password" am pus aceleasi ca si la cele din consola astfel creandu-se 2 conturi de xbox live cu acelasi e-mail si parola. din punctul meu de vedere pare imposibil pentru ca ar fi trebuit sa spuna "e-mail address already in use" sau ceva de genu. acum 4 zile mi-am luat live-ul cu reedem code si l-am bagat din consola si cu aceasta ocazie am vrut sa intru pe site sa vad ce mai e(nu am mai intrat de atunci). si cand sa ma loghez in loc sa imi intre pe gamertag-ul care l-am creat cand am luat consola ma logheaza pe ala creat de la ei de pe site. am reusit sa inchid contul creat pe site insa nu ma lasa sa intru pe celalalt. eu stiu ca era o parola care inca o am scrisa si e buna insa spune ca e incorecta. din consola nu ma lasa sa o schimb ca spune la fel ca e incorecta. am incercat de live.com sa dau reset password si spune ca e incorect windowslive ID.
    ma puteti ajuta in vreun fel, va rog? sunt destul de disperat pentru ca daca e sa mi se strice ceva sau sa pierd contul nu pot sa dau recover gamertag ca nu am parola care sa mearga.
    daca i s-a mai intamplat cuiva as dori sa scrieti aici, sa vad daca sunt singurul...NOOB!
    P.S. Acum nu mai fac pana nu ma documentez!

---------- Post added 28-06-2011 at 08:05 AM ----------

am uitat sa mentionez: adresa de e-mail pe care era facut contul de pe site, i-am dat cancel la cont de pe live.com. cred ca am facut o greseala deoarece amandoua erau pe aceeasi adresa de e-mail si imi e sa nu mai pot deloc acum sa imi recapat contul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.