Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 529 of 788 FirstFirst ... 29 429 479 519 527 528 529 530 531 539 579 629 ... LastLast
Results 10,561 to 10,580 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #10561 SP
    Junior Member evok3r's Avatar
    iti mai faci un id de yahoo...alt cont..alta parola...posibil sa mearga

2. #10562 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    A avut cineva de aici 3 console banate pe live, jucand de pe acelasi gamertag ? E adevarat ca iti baneaza si profilul dupa al treilea ban pe consola ? Eu asa auzisem, dar pana la urma gamertag-ul n-are nicio treaba cu consola. Ar fi absurd dupa parerea mea ( fara comentarii rautacioase ).

3. #10563 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pai ... consolele modate merg pe live?

4. #10564 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    merg o perioada destul de scurta, pana il baneaza definitiv.

5. #10565 SP
    Junior Member kFcRooLS's Avatar
    Quote Originally Posted by evok3r View Post
    iti mai faci un id de yahoo...alt cont..alta parola...posibil sa mearga
    poti sa dezvolti putin te rog? daca mai fac un id si doresc sa il schimb cu cel prezent am nevoie de parola(care nu merge). eu nu renunt la acest cont ... poate dupa ce mi se termina live-ul, si cred ca nici atunci!

6. #10566 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Jay Kay, da, este adevarat. De obicei baneaza de la a doua consola banata, dar la trei sigur se intampla....

7. #10567 SP
    Junior Member evok3r's Avatar
    nu cred ca trebuia sa inchizi celalalt cont.....trebuia sa te loghezi pe cel de pe consola intai....dupa sa stergi contul de pe site.....incearca sa mai dai un reset pass...mai uita-te prin mail-urile primite cand ti-ai facut conturile...poate gasesti un recover gametag sau ceva...succes

PS:
    crysmm si sir andrew.....cu ultimul lt merg pe live lejer....doar cateva verificari inainte si e totul ok

8. #10568 SP
    Junior Member kFcRooLS's Avatar
    nu m-am delogat de pe cel de pe consola, acela e inca acolo, ca i-am facut si o copie a profilului pe PC...doar in caz ca...

9. #10569 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    De unde imi pot cumpara GOLD mai ieftin online? Momentan stiu 2 site-uri: cheapxboxlivecodes.com si pcgamesupply.com. Stiti voi altele mai bune? Multumesc

10. #10570 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cei de la cheapxboxlive sunt foarte seriosi, asa am auzit din mai multe parti.

11. #10571 SP
    Confirm ca cei de la cheapxboxlive se misca f repede, in 5 minute ai codul. Eu mi-am luat in total vreo 10.000 de puncte de la ei si live pe un an. Si acum ca am paypal linkuit cu consola, tot de la ei am luat puncte, ieseam mai ieftin.

12. #10572 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Dar nu am PayPal...

---------- Post added 29-06-2011 at 01:51 PM ----------

Mi-am luat de pe pcgamesupply. De incredere si foarte rapizi

13. #10573 SP
    Junior Member JONNY's Avatar
    De unde imi pot lua un hdd de 250GB pentru slim?

14. #10574 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar

15. #10575 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by JONNY View Post
    De unde imi pot lua un hdd de 250GB pentru slim?
    Uite aici.

16. #10576 SP
    Va rog frumos, imi puteti spune si mie care sunt cele mai tari jocuri pe kinect ? Si cum vi se pare investitia, daca merita... etc. Eu m-am jucat Kinect Adventures si Kinect Sports intr-un Pub si nu prea m-au incantat.

17. #10577 SP
    Asta e, atunci ti-ai raspuns singur. Nu te-au incantat, nu merita investitia. Eu sunt innebunit dupa Sports, il joc de fiecare data cand pot. Fitness evolved te face sa nu mai ai nevoie sa dai bani pe sala...Daca vrei hardcore games, nu vei gasi pt kinect, cu asta basta...depinde ce cauti sa obtii de la acest device.

18. #10578 SP
    Nu vreau hardcore games. Vreau doar sa ma distrez. La sports am apucat sa joc numai proba aceea in care trebuie sa sari si sa te lasi in jos ( ceva cu american football parca ), pentru ca statea multa lume la coada.

19. #10579 SP
    Nu exista aceasta proba la sports...poate doar mini games....dar american footbal nu are sports,va exista in sports 2. Poate confunzi cu adventure...insa cu ingramadeala nu pot sa vad cum poate placea kinect oricui...si cu 1000 de ochi pe tine,cum dai ca nebunul din maini...

Kinect Sports are tenis de masa, bowling, atletism, fotbal,beach voleyball si box.

20. #10580 SP
    Junior Member laufer's Avatar
    Pot spune ca Sports chiar isi merita banii. Distractie cu prietenii la maxim. Iar Fitness Evolved daca vrei sa slabesti este exceptional.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.