iti mai faci un id de yahoo...alt cont..alta parola...posibil sa mearga
A avut cineva de aici 3 console banate pe live, jucand de pe acelasi gamertag ? E adevarat ca iti baneaza si profilul dupa al treilea ban pe consola ? Eu asa auzisem, dar pana la urma gamertag-ul n-are nicio treaba cu consola. Ar fi absurd dupa parerea mea ( fara comentarii rautacioase ).
Jay Kay, da, este adevarat. De obicei baneaza de la a doua consola banata, dar la trei sigur se intampla....![]()
nu cred ca trebuia sa inchizi celalalt cont.....trebuia sa te loghezi pe cel de pe consola intai....dupa sa stergi contul de pe site.....incearca sa mai dai un reset pass...mai uita-te prin mail-urile primite cand ti-ai facut conturile...poate gasesti un recover gametag sau ceva...succes
PS:
crysmm si sir andrew.....cu ultimul lt merg pe live lejer....doar cateva verificari inainte si e totul ok![]()
nu m-am delogat de pe cel de pe consola, acela e inca acolo, ca i-am facut si o copie a profilului pe PC...doar in caz ca...
De unde imi pot cumpara GOLD mai ieftin online? Momentan stiu 2 site-uri: cheapxboxlivecodes.com si pcgamesupply.com. Stiti voi altele mai bune? Multumesc
Confirm ca cei de la cheapxboxlive se misca f repede, in 5 minute ai codul. Eu mi-am luat in total vreo 10.000 de puncte de la ei si live pe un an. Si acum ca am paypal linkuit cu consola, tot de la ei am luat puncte, ieseam mai ieftin.
Dar nu am PayPal...
---------- Post added 29-06-2011 at 01:51 PM ----------
Mi-am luat de pe pcgamesupply. De incredere si foarte rapizi
Uite aici.
Va rog frumos, imi puteti spune si mie care sunt cele mai tari jocuri pe kinect ? Si cum vi se pare investitia, daca merita... etc. Eu m-am jucat Kinect Adventures si Kinect Sports intr-un Pub si nu prea m-au incantat.
Asta e, atunci ti-ai raspuns singur. Nu te-au incantat, nu merita investitia. Eu sunt innebunit dupa Sports, il joc de fiecare data cand pot. Fitness evolved te face sa nu mai ai nevoie sa dai bani pe sala...Daca vrei hardcore games, nu vei gasi pt kinect, cu asta basta...depinde ce cauti sa obtii de la acest device.
Nu vreau hardcore games. Vreau doar sa ma distrez. La sports am apucat sa joc numai proba aceea in care trebuie sa sari si sa te lasi in jos ( ceva cu american football parca ), pentru ca statea multa lume la coada.
Nu exista aceasta proba la sports...poate doar mini games....dar american footbal nu are sports,va exista in sports 2. Poate confunzi cu adventure...insa cu ingramadeala nu pot sa vad cum poate placea kinect oricui...si cu 1000 de ochi pe tine,cum dai ca nebunul din maini...
Kinect Sports are tenis de masa, bowling, atletism, fotbal,beach voleyball si box.
Pot spune ca Sports chiar isi merita banii. Distractie cu prietenii la maxim. Iar Fitness Evolved daca vrei sa slabesti este exceptional.
Bookmarks