rroad sa dus consola
---------- Post added 21-12-2010 at 01:32 PM ----------
inca o intrebare daca nu am xbox live ce se intanpla pot sa ma joc jocuri ?
rroad sa dus consola
---------- Post added 21-12-2010 at 01:32 PM ----------
inca o intrebare daca nu am xbox live ce se intanpla pot sa ma joc jocuri ?
eu vb serios se pot juca jocuri fara xbox live? de pe cd sau hdd dar nu online sau ce ?
Poti juca jocurile si fara live.Live inseamna ca poti juca pe xbox cu prietenii pe net.In rest, fara live joci in campanie, player vs player, sau mai stiu eu, co-op.
ms mult
---------- Post added 21-12-2010 at 03:09 PM ----------
Xbox 360 slim arcade 4 gb pe tv noramla merge la 360 p sau mai mult sau mai putin
---------- Post added 21-12-2010 at 03:46 PM ----------
Xbox 360 slim arcade 4 gb pe tv noramla merge la 360 p sau mai mult sau mai putin
Intentionez sa-mi iau un controller wireless Xbox360 pe care sa-l folosesc la PC.Sa cumpar si un play and charge kit ?sau acumulatori normali ?
Si inca ceva...am vazut ca exista si varianta controller+play and charge kit la pachet..dar nu am vazut pe la noi..se gaseste pe la vreun magazin din Romania asa ceva![]()
Ghici. Google nu iti e prieten? O sa vezi imaginea la exact rezolutia pe care o are ecranul tau. Standard Definition. 480p / 576p (ntsc / pal). Simplu.
Gasesti la Media Galaxy. Din punctul meu de vedere, nu se merita efortul unui play and charge. Baterii Ikea FTW.
salutare, se pare ca 360slim si-a gasit "buba", cdrom-ul...
eroare la load disc, open tray, close tray etc., al meu se deschide cand e oprit, si o face din ce in ce mai des. Nici nu il mai tin in priza.
aveti vreo idee sau il duc la garantie?
Unde imi racomandati sa cumpar si eu un stick de 16 gb pt xbox 360 slim arcade 4 gb : si daca nu am stick pe memoraia de 4 gb se poate instala vrun joc sau e doart pt salvari ?
@hypnotic N-am mai auzit de asa ceva...fugi cu el la garantie, ma indoiesc ca e o problema generala.
Unde imi racomandati sa cumpar si eu un stick de 16 gb pt xbox 360 slim arcade 4 gb : si daca nu am stick pe memoraia de 4 gb se poate instala vrun joc sau e doart pt salvari ????????????????????
Deci, memoria de 4gb este doar pt salvari si video-uri,muzica etc.Pentru instalare poti folosi un hdd sau stick.Poti folosi orice stick, nu conteaza firma sau altceva.
si daca s-a dus consola ce sa fac cu ea...o duc la un service...e ceva grav?? care poate sa imi zica ce semnifica becu ala rosu???
'Service' nu exista decat daca mai ai garantie.Poti apela la Donely cu incredere.Il gasesti pe aria Bazar.Becul rosu semnifica o defectiune a consolei(la gpu, unitate optica, etc).
in sfarsit miam loat acum 2 ore x360 arcade slim 4gb si vreau sa intreb cum sal tin in picioare sau culcat pentru a nu se defect eu lam tinut culcat 1 jumate si nu sa incalzit de loc am unblat prin el meniu dar e ceva nou si nu prea ma descur dar cum sal tin ?
Sunt bune aceste torx-uri pentru a deschide un controller?
Set inbusuri Torx lungime mare - Okazii (51000984)
Am avut un mic accident.
Bookmarks