pai cum sa o pastrez si pe asta si sa iau si una noua eu sunt inca la liceu![]()
da ma dar totusi e ca si unitatea centrala de la pc merg toate jocurile la maxim si nu cred ca nimeni nu vrea sa o cumpere pentru jocuri + nam luat rrod
serios ? crezi ca daca nu s-a intamplat rrod nu o sa fie ?
numai cineva cu minte mai putina ar cumpara un xbox banat + fara garantie
acum am o intrebare: cum as putea sa conectez consola folosind USB ? am citit ca trebuie sa fac ICS, dar am win 7 si nu imi merg driverele de la modem
asta face
The team released a system update for the Xbox 360 over Xbox LIVE. Sometime over the next few hours when you sign in to Xbox LIVE you'll receive a prompt to accept this mandatory update. This update addresses interruption issues that some Xbox LIVE users may have experienced when playing a limited number of Xbox 360 games.
There are no other changes or enhancements in this update...in other words no new features.
This update will be rolled out to all Xbox LIVE members around the world over the space of a few hours, so you may not get prompted for the update immediately
Ca tot se vorbea mai devreme de hdd "custom", azi mi-a ajuns un hard de 160 din seria necesara. Rescrierea firmware-ului a durat maxim 5 minute, mai mult timp mi-a luat sa gasesc o modalitate de a rula DOS de pe stickul usb. Bagat in consola, formatat, 107 gb liberi.
150 lei hdd si transport, 11 lei cabluri, 50 de bani fludorul si curentul consumat, total 161.5 lei pentru un hdd de 120. Timpul necesar a fost de maxim 4 ore, din care mare parte a fost dezmembrarea, reasamblarea consolei si pregatirea materialelor.
Si din moment ce eu am reusit sa fac lipiturile cu un pistol MARE de lipit sunt sigur ca multi altii o pot face (care NU au garantie, desigur). E totusi o economie de 300-350 lei.
Gud lac!
ps: o poza blurata intentionat pentru protectia drepturilor de autorOperatiune realizata de amator, nu atacati!
si l-a mine s-a instalat un update zilele astea.
Cum pot face ca atunci cand imi dau sign in la profil pe consola ,sa nu incerce in acelas timp sa se conecteze la live.
pai eu ma folosesc de live doar ca sa imi updatez gamescore-ul.Cred ca tre sa stau cu cablu scos.Ms.
Am si eu o intrebare:
Are cineva de aici Splinter Cell Chaos Theory,si vrea sa joace la Coop?
Eu azi l-am luat,si as vrea sa il joc cu cineva
p.s. Am postat aici pentru ca nu mai are rost sa deschid un Thread nou![]()
Are careva 1.51 si joaca pe live? Am inteles ca nu prea merge stealth pe 1.51... Mi-am facut si eu updateul si dupa aceea mi-a spus sa nu intru pe live ca iau ban cu noul fw...
Am o problema si eu...
Cand a aparut Bring the sky down (add-on-ul de la mass effect) l-am luat, am jucat etc....
Intre timp consola a decedat... am cumparat alta noua.... Acum am downloadat din nou acel addon, dar cand intru in joc imi da o eroare ca some files may be corrupted... sa le sterg si sa le downloadez din nou.... Am facut asta de 2-3 ori deja si tot la fel...
Sugestii?
Nu merge nici asa.....
Faza cu clear cache mi-a mers la addon-ul de pe prince of persia... la asta nu...
Plus ca imi arata acolo in profil la achivements 880/1000 si eu ar fi trebuit sa am 880/1050 (ca mai sunt si de la add-on...)
Bookmarks