Exista la vanzare, sau a existat vreodata la vanzare versiunea de mai jos ? ...
1 Cum pot sa aflu ce fps am la jocul pe care il joc?
2 Cum pot sa filmez jocul care ma joc?
Theo - am raspunsul la intrebarile tale... dar in modul cel mai profi , Digital Foundry ...
iar versiunea cea mai cheap, o gasesti aici, cu siguranta : http://www.consolegames.ro/forum/f60...pe-consola-ta/
Am si eu niste intrebari in legatura cu un Xbox 360 arcade
Aceasta versiune are HDMI?
A fost vreun caz in care consola cu chipset Jasper a dat RROD?
Initial credeam ca esti vreun joke character dar e nevoie de mai mult inteligenta pt. asa ceva.
Vin si eu cu o intrebare legata de Assassin's Creed: am terminat jocul dar habar nu aveam de stilourile alea cu care accesezi calculatoarele. Cum fac sa-i fur stiloul doctorului in momentu de fata cand am terminat jocul? am reusit sa intru in Animus, deci decat intr-un calculator![]()
...n-ai cum să derulezi evenimentele din laborator. Din păcate...new game! (am trecut și eu prin așa ceva) - Conversationalist, nu?
Check them out
Conversationalist - Dialogues list - Xbox360Achievements.org
Speed Run Guide (great for Conversationalist) - Xbox360Achievements.org
*p.s.
eu te sfătuiesc să te apuci și de Hungerer of Knowledge (�n noul run) că e același lucru (același tip de achievement enervant)...trebuie să prinzi 85%+ din glitch-urile aparatului.
During the majority of cut scenes while you're playing as Altair, you will sometimes see the screen 'glitch'. You will see a bunch of hexagon-shaped molecule diagrams flash quickly on the screen.
- Pressing any button will make the scene cut to another camera angle. These are the glitches.
- Constantly tapping any button during every cut scene will make sure you hit at least 85% of the glitches.
- If you get every glitch, this achievement should unlock during the cutscenes for the 8th assassination
Mersi, acum sa vad daca mai am chef sa-l iau de la inceput doar pentru asta, bine poate mai sunt si cateva achievement-uri care probabil pot sa le iau pe parcurs. Oricum, foarte interesant storyline-ul dar destul de enervante plimbarile intre orase respectiv asasinari.
Ia uitati aici un zvon.
tot s-a dovedit ca era fake. cica ar fi pus nu-stiu-cum cablul de alimentare or whatever. habar nu am de detalii dar cica ar fi aparut prea repede etc.
Bookmarks