ne auzim la black ops care vrea![]()
care aveti chef de ceva jocuri cu masini (am majoritatea) cautatima pe live sa jucam ceva . xbox live id xDANGEROUSCATx
Da, stiu eu, e foarte simplu. Intri pe sectiunea games si dai la DLC. Gasesti jocul care iti trebuie si dai download la ce DLC vrei sa iei. Ele se downloadeaza pe HDD( vezi sa ai spatiu pe el), si cand intri in joc ar trebui sa il poti accesa. Alternativ, poti sa intri in joc direct, si de obicei ai acolo in mediu ceva de genul "xbox" live sau "downloads", poti sa le iei si de acolo.
Ahh, i-a fost sters postul...![]()
Nu prea sunt sanse. Se incalzeste foarte repede si destul de puternic,dar e in regula. Oricum,dat fiind faptul ca generatia actuala de console e pe ultima suta de metri,preturile sunt foarte reduse si in magazine. Deci nu ar fi rau sa iei in considerare si varianta asta. Parerea mea.
Vreau sa schimb regiunea pe UK,dar cand dau click pe "I accept" primesc raspunsul :There’s a problem completing your move right now. Please check the Region Change Support Page to make sure it will work for you, and try again later.Help?
Am un prieten care vrea sa vanda hdd-ul intern (de 250 gb, carcasa inclusa) dintr-un xbox 360 slim. Imi puteti recomanda un pret estimativ?
Si tot prietenul respectiv vrea sa vanda (daca se poate si e "legal") aprox 7 luni de xbox live gold, la fel as vrea sa stiu un pret estimativ si daca exista vreo metoda prin care cumparatorul poate sa-si securizeze contul cumparat de gold(schimbare mail, parola, etc).
Eu aș da 125-150 lei pe hdd și 80 lei pe acele luni de gold. Atât aș plăti eu pe ele dacă aș dori să le cumpăr, nu spun că sunt prețurile corecte.![]()
Am gold pana la mijlocul lui Aprilie, si sunt curios daca iau acuma un card de 12+1 luni, o sa-mi prelungeasca din data in care se termina goldul curent, sau incepand din ziua in care bag codul (practic se suprapun doua abonamente si pierd o luna?).
stie careva de ce mi se blocheaza xbox cand dau sa copii un joc de pe stick pe hdd ...ms?!!
Răspunsul este evident, dar lăsăm misterul să plutească în aer...
Un hint, totuși: Data viitoare nu-ți mai moda consola!
As fi curios sa stiu , ca daca iau niste jocuri SH precum Mortal Kombat si as vrea sa il joc online pe XBL imi mai trebuie un anumit cod , care ti le da ca si cum le cumperi noi ? Sau pot sa iau jocul SH si sa joc online?
as dori sa cumpar si eu un controller de xbox360 dar o sa il folosesc exclusiv pe Pc si m-ar interesa sa stiu daca exista numai variantele wireless ale acestui controller sau au si fir pentru ca nu vreau sa joc online wireless, recomandati-mi si mie unu cu fir daca exista , multumesc !
Exista cu fir ( nu necesita baterii si nici sincronizare cu PC-ul) chiar asa se numeste Xbox 360 controller wired. Altul mai bun nu exista (este normal fiind facut de Microsoft, nu ?, taticul Windows). Este recunoscut de o majoritate covarsitoare a jocurilor. Il poti gasi second hand in jur de 70-100 de lei. Nou probabil pe la 120-150 de lei.
Sunt jocuri unde îți trebuie online pass pentru a juca online. Exemplu: toate jocurile EA de vreo 2 ani, AC: Revelations, Mortal Kombat etc. Scrie pe spatele carcasei jocului dacă trebuie sau nu online pass.
Dacă e SH și vrei online pass ori plătești 800 msp pentru el, ori cauți pe ebay și de obicei găsești la 2-5 lire codul de online pass.![]()
Bookmarks