Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 693 of 788 FirstFirst ... 193 593 643 683 691 692 693 694 695 703 743 ... LastLast
Results 13,841 to 13,860 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #13841 SP
    Member angloma's Avatar
    ne auzim la black ops care vrea

2. #13842 SP
    Junior Member Recs's Avatar
    Quote Originally Posted by eneea View Post
    Doar cu Forza ai problema respectiva? paote sa fie din cauza ca e zgariat discul
    Am si forza horizon si e la fel. Pana una alta am instalat forza 4. A durat 4 ore si 6 minute.

3. #13843 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Nu e normal, trebuie sa fie de la HDD. Incearca sa clear cache, poate te ajuta.

4. #13844 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Mai țineți minte teaser-ul acesta de la E3?

Se pare că a fost anulat jocul.

5. #13845 SP
    Junior Member cats99999's Avatar
    care aveti chef de ceva jocuri cu masini (am majoritatea) cautatima pe live sa jucam ceva . xbox live id xDANGEROUSCATx

6. #13846 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Da, stiu eu, e foarte simplu. Intri pe sectiunea games si dai la DLC. Gasesti jocul care iti trebuie si dai download la ce DLC vrei sa iei. Ele se downloadeaza pe HDD( vezi sa ai spatiu pe el), si cand intri in joc ar trebui sa il poti accesa. Alternativ, poti sa intri in joc direct, si de obicei ai acolo in mediu ceva de genul "xbox" live sau "downloads", poti sa le iei si de acolo.

Ahh, i-a fost sters postul...

7. #13847 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Se merita sa iau un xbox 360 slim fara garantie ? Mai exista sanse sa faca RROD ?

8. #13848 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    Se merita sa iau un xbox 360 slim fara garantie ? Mai exista sanse sa faca RROD ?
    Nu prea sunt sanse. Se incalzeste foarte repede si destul de puternic,dar e in regula. Oricum,dat fiind faptul ca generatia actuala de console e pe ultima suta de metri,preturile sunt foarte reduse si in magazine. Deci nu ar fi rau sa iei in considerare si varianta asta. Parerea mea.

9. #13849 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    Mergi pe consola noua cu garantie! Dormi linistit macar.

10. #13850 SP
    Member rareshica's Avatar
    Vreau sa schimb regiunea pe UK,dar cand dau click pe "I accept" primesc raspunsul :There’s a problem completing your move right now. Please check the Region Change Support Page to make sure it will work for you, and try again later.Help ?

11. #13851 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Am un prieten care vrea sa vanda hdd-ul intern (de 250 gb, carcasa inclusa) dintr-un xbox 360 slim. Imi puteti recomanda un pret estimativ?

Si tot prietenul respectiv vrea sa vanda (daca se poate si e "legal") aprox 7 luni de xbox live gold, la fel as vrea sa stiu un pret estimativ si daca exista vreo metoda prin care cumparatorul poate sa-si securizeze contul cumparat de gold(schimbare mail, parola, etc).

12. #13852 SP
    Eu aș da 125-150 lei pe hdd și 80 lei pe acele luni de gold. Atât aș plăti eu pe ele dacă aș dori să le cumpăr, nu spun că sunt prețurile corecte.

13. #13853 SP
    Junior Member Trusk's Avatar
    Am gold pana la mijlocul lui Aprilie, si sunt curios daca iau acuma un card de 12+1 luni, o sa-mi prelungeasca din data in care se termina goldul curent, sau incepand din ziua in care bag codul (practic se suprapun doua abonamente si pierd o luna?).

14. #13854 SP
    Se prelungește data la care ți-ar expira abonamentul actual.

15. #13855 SP
    Junior Member Oviderzenn's Avatar

heelp!!

stie careva de ce mi se blocheaza xbox cand dau sa copii un joc de pe stick pe hdd ...ms?!!

16. #13856 SP
    Răspunsul este evident, dar lăsăm misterul să plutească în aer...

Un hint, totuși: Data viitoare nu-ți mai moda consola!

17. #13857 SP
    Member andreiaka's Avatar
    As fi curios sa stiu , ca daca iau niste jocuri SH precum Mortal Kombat si as vrea sa il joc online pe XBL imi mai trebuie un anumit cod , care ti le da ca si cum le cumperi noi ? Sau pot sa iau jocul SH si sa joc online ?

18. #13858 SP
    Member Imperatore's Avatar
    as dori sa cumpar si eu un controller de xbox360 dar o sa il folosesc exclusiv pe Pc si m-ar interesa sa stiu daca exista numai variantele wireless ale acestui controller sau au si fir pentru ca nu vreau sa joc online wireless, recomandati-mi si mie unu cu fir daca exista , multumesc !

19. #13859 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Imperatore View Post
    as dori sa cumpar si eu un controller de xbox360 dar o sa il folosesc exclusiv pe Pc si m-ar interesa sa stiu daca exista numai variantele wireless ale acestui controller sau au si fir pentru ca nu vreau sa joc online wireless, recomandati-mi si mie unu cu fir daca exista , multumesc !
    Exista cu fir ( nu necesita baterii si nici sincronizare cu PC-ul) chiar asa se numeste Xbox 360 controller wired. Altul mai bun nu exista (este normal fiind facut de Microsoft, nu ?, taticul Windows). Este recunoscut de o majoritate covarsitoare a jocurilor. Il poti gasi second hand in jur de 70-100 de lei. Nou probabil pe la 120-150 de lei.

20. #13860 SP
    Sunt jocuri unde îți trebuie online pass pentru a juca online. Exemplu: toate jocurile EA de vreo 2 ani, AC: Revelations, Mortal Kombat etc. Scrie pe spatele carcasei jocului dacă trebuie sau nu online pass.

Dacă e SH și vrei online pass ori plătești 800 msp pentru el, ori cauți pe ebay și de obicei găsești la 2-5 lire codul de online pass.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.