salut,
pentru a beneficia de live gratis prima luna gamertag-ul trebuie facut din consola cand e deschisa prima data?
thnx
Printable View
salut,
pentru a beneficia de live gratis prima luna gamertag-ul trebuie facut din consola cand e deschisa prima data?
thnx
mai am o intrebare: in afara de adresa si postal code-ul de UK (pe care le-am luat de la un hotel din Londra) telefonul e important sau pot sa-l pun pe cel de la hotel? :P
thnx
am o intrebare ,am un stick usb de 2 gb il pot folosi la xbox 360 pe post de hard?
Nu
Am cont pe UK. Daca imi fac cont pe US, JP, HK gasesc mai multe/alte demo-uri, videos etc?
Cum conectezi XBOX-ul la sunet pe optical cable dar sa ai si HDMI in acelasi timp? Stiu ca era o chestie dar nu-mi amintesc unde am gasit. Multam mult!
cablul oficial HDMI are o iesire optica
Attachment 28325
are careva idee cum sa fac media update fara live,ma poate ajuta careva in sensul asta?
poti sa scrii un DVD cu update-uri si sa le instalezi fara sa fii conectat la net
Xbox.com | How To - How To Get O.S. System Updates For Your Xbox 360
Cand m-am conectat prima data la XBL nu am stiut ca e mai bine sa imi fac cont pe UK, si am facut din obisnuinta pe US. As vrea sa stiu daca pot sa schimb tara de origine. Deasemenea, cand am cumparat Halo 3 a venit cu un 48 hour gold membership, daca nu am downloadat toate pachetele cu harti pt Halo, pot sa il joc si fara ele ?
-nu poti sa schimbi tara de origine , trebuie sa iti faci alt cont
-poti sa joci Halo pe live doar cu hartile de pe disc
ok,merci
Trebuie sa stiu ceva special daca vreau sa imi sterg contul ? Presupun ca nu mai primesc luna de gold gratuit.
Uuuu ce bine, ms mult de tot pt veste ca eu prima luna am irosita, am avut niste probleme cu ruterul si a trebuit sa il deconectez de la consola. Se sterge imediat contu sau se sterge in nush cate zile ?
---------- Post added 13-07-2009 at 12:33 AM ---------- Previous post was 12-07-2009 at 11:41 PM ----------
Am vazut pe stieul xbox ca de pe 10 iulie se dau premii in MS points la 1 vs 100 dar zicea de Usa si Canada, asta inseamna ca cei care au cont pe UK nu vor putea castiga toate cele ?