Woooo !Quote:
Movie Parties � Xbox LIVE Gold members can sit together in a virtual theater with up to seven friends no matter where they are while your Avatars watch a movie, flirt or even throw popcorn at each other.
Printable View
...eu sper să mărească limita de 100 friends la (măcar) 200.
merita vazut Splinter Cell Pandora Tomorrow: The Movie | Xbox 360 Feature Article
Quote:
t seems some folks are going Splinter Cell potty and perhaps have too much time on their hands. Msxbox-World has made a full length Splinter Cell movie for fans of the old days (2004). Something to watch on a rainy afternoon perhaps.
Salutare , in august plec in vacanta in grecia o saptamana si nu mai am ce sa ma joc , caut pe cineva sa imi imprumute niste jocuri o saptamana ? Dau 3 jocuri ca sa fiti sigur ca nu fug cu ele :D
Hello,
N-am mai avut 360 cu HDMI (p�nă acum) și am două nelămuriri...
...la Display - Reference Lvels, ce opțiune ați ales sau recomandați? Eu momentan am Expanded.
...iar a 2-a, la Display - HDMI Color Space, ce opțiune ați ales sau recomandați? Eu momentan am RGB.Quote:
Standard
Intermediate
Expanded
Mulțumesc.Quote:
Auto
Source
RGB
YCbCr709
YCbCr601
Expanded & YCbCr709 here:)
pentru fanii fotbalului american Madden NFL 10 Demo Kicks Off Exclusively on Xbox LIVE ;)
ummm :worm:
:(
...eu am �ncercat li mi-a mers*Quote:
This opportunity is open to all Xbox LIVE Members in regions where Xbox LIVE is available.
Xbox LIVE Update Preview Sign Up
Thank you for your feedback. Your survey responses have been recorded successfully.
You will receive an email in the near future if you have been selected to participate in the New Xbox LIVE Update Preview!
*= am băgat adresa din Rom�nia.
am o problema cu Xboxu 360 pro modat la donely
Scriu DVD cu imgburn dupa care cand i-l bag sa ma joc il vede ca DVD dar care nu face nimic .
ce pot sa fac ce problema poate sa aibe de scris scriu corect DVDul
cine poate sa ma ajute si pe mine sa repar treaba asta va rog mult
sincer acuma dak vreau sa i-l fac sa mearga am varianta jaspar cu hdd 60
scriu corect DVDurile nu a mai intalnit nimeni problema asta?
Hai sa-ti desenez: pe acest forum nu promovam, incurajam, agreem pirateria. M'kay ?
Mey, da de ce esti rau, omu poate lucreaza intr-o fabricuta de unde pleaca jocurile retail si nu-i mai mere agregatu'. M'kay Mr. Mackey ?
pai si dak nu mai mere cam ce variante am ? adik ce pot sa fac?
pls sunt disperat abea am cumparat consola am dat o groaza de bani pe ia pls help
Te rog oprește-te. Dă-i un PM lui Donely și te ajută el �n c�teva minute.
YCbCr709 și YCbCr601 acționează mai mult la filme...(cel puțin asta scrie la detalii). RGB e setarea standard...Quote:
Originally Posted by Enthroll
Uită-te puțin peste aceste link-uri și te lămurești rapid.
[link 1] | [link 2] | [link 3]