IGN: WarDevil for Xbox 360 Not Cancelled
Printable View
asa a facut si la mine inainte sa dea rrod.Sper sa fie altceva si sa nu am dreptate
Va multumesc pentru ajutor , si faza tare e ca... mi-am creat un nou profil..si acuma merge omfg =))) nu are logica
am o intrebare ...am cablu hdmi ce e mai bine sa aleg...720p 1080p:)?
1.1080p
2.720p
3.1080i
Restu n-are sens sa le mai scriu.
Salut
Maine ma duc sa imi cumpar un xbox 360 arcade ....peste 3 saptamani imi iau si un Hdd de 20 gb
Unde pot gasi in Bucuresti console mai ieftine...pe la 8 mil ?
xbox 360 arcade ii cam 900 lei peste tot...este si cu 1000 lei tot arcade
Xbox360Achievements.org - Microsoft Details More of the Upcoming Dashboard Updates
Poate interesează pe cineva. Pentru mine e un lucru...neinteresant (și motive sunt cu miliardele). Sunt curios de această dată...ce mai limitează.
Ok...alta saptamana, alta problema :
Am cumparat un card prepaid pt 1 luna de Live, am bagat codul de 25 de caractere, il recunoaste ca fiind un cod valabil pt 1 luna de Live, dar cand dau pe Redeem Code, imi da mesajul: "Can't retrieve information from xbox live. please try again later. status code: 8016a04b".Asta pe consola.Pe xbox.com daca incerc sa dau redeem, imi scire "An error has occurred during the transaction. Please try again later."
Cardul a fost cumparat de pe maximuscards.com.Nu poate fi problema de regiune, pt ca, cardurile de abonament live nu sunt blocate pe regiuni, doar cele cu puncte.
Asadar, are cineva vreo idee care poate fi problema?
Am patit si eu asa, parca, odata, si era o problema cu XBL (eu incercam de pe site, nu de pe consola). Am incercat din nou intr-o ora-doua si a mers.
Codu 8016a04b , mi-a dat si mie cand am avut probleme cu internetu , nu puteam sa intru pe live, de vina a fost provideru de internet !
...problema e cu amatorii de la Microsoft.
Apropo, ai rezolvat problema cu CC-ul? Dacă nu: Surpsise :)
pe xbox modat poti sa joci jocuri din regiunea europeana si din regiunea americana?
mersi mult de raspuns
sal......miam cumparat inca un controller si nu stiu cam ce jocuri le pot juca la dublu.precizes ca nu sunt conectat la net dupa xbox360.as dori si yo o lista cu jocuri care ar merge sa le joc cu vrun prieten.multumesc