RonanN1 Carcase VERZI de XBOX 360 - Okazii (34638433)
Printable View
Carcase de XBOX 360 VERZI --NOI-- - Okazii (31146294)
sper ca nu se ia de reclama sau ceva..
nightprowler scrie jos:acest anunt a expirat
Nimeni nu poate raspunde si la mine?:(
Ziceti-mi si mie cum sa formatez un HDD 120 GB de pe calculator , deoarece nu-l mai vede xbox-ul , apoi sa copiez Partitia 3 pe el , sau da-ti-mi un tutorial ceva , Multumesc anticipat
cred ca se refera doar cu controlerul si asa nu merge. trebuie macar un controler chit sau tobe
la naiba , l-am luat degeaba?:|
Later Edit: Care este cea mai ieftina metoda sa adaptez mouse si tastatura la xbox?
acest joc este gandit pt instrumente. ce farmec ar avea pe controler? :D
Salut,
Din ce magazine din strainatate care trimit in Romania ati mai cumparat jocuri?
Eu am tot luat de pe amazon.co.uk. Ce alte magazine mai folositi? Ceva prin Germania, Franta, Olanda? Ma gandesc ca sa fie mai aproape. Game nu trimite in Romania :(.
Wtf they be crazy?! S-au vandut tiruri de harduri care nu-s originale si de care proprietarii n-au habar. Sa vedem ce iese dupa update.
l.e.:Quote:
A Microsoft spokesman confirmed this morning via email that this particular move is targeted at memory units that plug into the front of the console, not unauthorized hard drives.
stiti ceva despre noul update care urmeaza?
in legatura cu faptul ca dupa acest update,xbox ul nu o sa mai recunoasca decat hdd uri originale M$?
am dat comanda de un hdd si inca nu a ajuns si aflu ca nu o sa il recunoasca dupa update
este adevarat sau..?
Memory carduri, nu HDD-uri.
Despre ce HDD e vorba? Cu vreun adaptor? Din cate am inteles cele oficiale au un conector SATA si alimentarea intr-un singur conector.
Despre urmatorul update se stie ca o sa aduca facebook, twitter si din astea, te poti inscrie la un preview de acum. Daca e sa credem ce zice Major Nelson, ai dreptate, introduc ceva ca sa blocheze dispozitive de stocare neoficiale.
Edit: e adevarat ca zice de "memory units" nu HDDuri in postul lui.
paul mersi pentru raspunsul rapid
crazyquark zic de hdd uri chinezesti sau cele "home-made" (carcasa+hdd de laptop(o versiune speciala))
paul
stii sigur ca e vorba doar de memory card uri ?
bine ar mai fi sa fie asa