De unde cumpar si eu 2 carcase verzi pt discurile de xbox?
Mi-au venit 2 jocuri cu carcasele sparte de pe shopto.:(
@razvanrazy
Pai asa hai sa furam si console din magazine, ca avem o pasiune comuna si nu conteaza de unde avem consolele/jocurile.
Printable View
De unde cumpar si eu 2 carcase verzi pt discurile de xbox?
Mi-au venit 2 jocuri cu carcasele sparte de pe shopto.:(
@razvanrazy
Pai asa hai sa furam si console din magazine, ca avem o pasiune comuna si nu conteaza de unde avem consolele/jocurile.
Taw, pe okazii.ro sunt pe la 3 lei bucata. Dai un search la carcase xbox si o sa gasesti.
Pirateria este furt. Gamingul este o pasiune, dar nu este absolut necesar in viata unui om.
@Taw: Gasesti pe ebay/Okazii
Si ce conteaza ca pirateria este un furt ?? eu sincer ma joc pe psp de vreo 3-4 ani numai jocuri piratate si nu mia batut niciun politai la usa sami zica sa nu mai downloadez!! In romania totui permis!!!
akum ma criticati toti?? mai mult ma faceti si analfabet??? sa va spun sincer nu scriu corect deoarece tastez repede.. si nu mam laudat cu pirateria..
Nu, eu te critic. Cat despre semi-alfabetizat (nu analfabet, cunosti literele), ai ajuns asa pentru ca nu te-ai dus la scoala.
Oameni din romania .. ma abtin sa zic, mai bn inchei subiectul , decat sa ma injur cu toti nesimtiti.Daca am suparat pe cineva imi cer scz.
Iar incep piratii sa sufere de "mandria celor care joaca originale".
Am foarte foarte multe jocuri pe care le-am cumparat cu sume intre 30 si 60 RON adica nu cu mult peste cat ar da ei pe niste Verbatimuri.
Insa "complexatul" e smecher. El vrea sa joace doar titluri AAA si LA LANSARE, nu cand le scade pretul. Daca le joaca si cu cateva zile inainte, si mai bine... asa de tru e el.
Eu inca n-am jucat Batman Arkham Asylum.. ca n-am bani si astept poate s-o mai ieftini, poate cadou de Craciun. Suferinzii astia cu console banate l-au terminat de 2 ori pana acu, si imi mai dau si mie lectii de audit financiar ca vezi dom'ne n-au de unde.
Sincer mai cumpar si eu jocuri originale .. dintre toate consolele pe care le am doar psp lam modat ,restu numai jocuri orginale..
Pai ce faci vere te dai la fund ca domnisoarele din Piata Operei?
Oricum, nu inteleg daca tu ai DOAR PSP-ul modat de ce discuti despre piraterie pe 360. Cine te-a desemnat avocatul poporului?
Hai ca am trait s-o vad si pe asta, daca imi cumpar jocurile originale inseamna ca sunt plin de bani si "sufar" de grandomanie. Daca le fur si imi iau ban pe treaba asta inseamna ca sunt persecutat. Voi chiar nu ganditi cu ce aveti intre urechile alea doua?
Daca mai vad discutii legate cu si despre jocuri piratate si scuze si acuze despre cum ca e bine sau rau, intervin cu infractiuni.
Taw: vezi ca vindea userul Theotherall pe aria de publicitate carcase originale pt jocurile de 360
Taw uite aici man http://www.consolegames.ro/forum/f41...t=carcase+xbox
cat despre ne dam mari ca noi cumparam jocuri... fara cuvinte. este un lucru normal si fiecare face eforturi (mai mult sau mai putin) din pacate este tocmai invers. cei care NU cumpara se dau mari pt ca ei nu fac eforturi ;)
este o diferenta
cheers
Cine poate sa imi spuna cat e de lung cablul de la un kit charge and play?
Multumesc,
Razvan
Pana la urma am rezolvat... cumparand un linksys WET610N de la emag. Este 82euro si in plus poti sa-l legi atat la Xbox360 cat si la alte lucruri care au port ethernet. Eu zic ca e o solutie alternativa destul de buna.