care este motivul pentru a avea nevoie si de cd inauntrul consolei pentru a juca un joc instalat deja pe hdd? verifica cdul daca intri pe live, ca sa nu fie piratat? ma gandeam ca daca faci asta, pastreaza totusi o informatie legata de asta.
Printable View
care este motivul pentru a avea nevoie si de cd inauntrul consolei pentru a juca un joc instalat deja pe hdd? verifica cdul daca intri pe live, ca sa nu fie piratat? ma gandeam ca daca faci asta, pastreaza totusi o informatie legata de asta.
am o problema cu xbox360 , cand sting consola de la buton ala mare , aceasta merge in continuare inca vreo 30 -40 sec ! e ceva grav?? sa ma pregatest de rrod:((?,tinand cont ca-i jasper.
:witch:
...later edit:
Și ca să n-am parte de �njurături sau alte discuții, am atașat o poza cu un profil pedepsit pentru cheating and stuff.
...brb, Tekken 6! :-B
Ronan, sorry, dar sunt dupa vreo doua nopi nedormite :) : ce e cu post-ul tau de mai sus?
I feel like I'm missing the point :).
I s-a resetat Gamerscore-ul.
...ah, nu știu ce să-ți spun. Eram �ntr-un meci de Tekken 6...am jucat puțin...m-am trezit �n dashboard. �ncă nu știu care-i treaba. �ți spun multe mai t�rziu...că acum am un party de Tekken 6.
Nu mi-e de gamerscore, mi-e de prieteni (i-am mai pierdut de două ori) și de jocurile Arcade...
Deocamdată prietenii mi-au rămas...imediat testez jocurile :)
...ups lol - alarmă falsă :witch:
Ciudată chestie...văd că nu s-a �nregistrat Tekken 6 (ultimul joc jucat). Probabil de la el a fost...ceva eroare...naiba știe.
EA o da din ce in ce mai des in bara. :))
incearca cu asta , dar cred ca doar robert iti poate comanda de pe siteul alaQuote:
You can get it for �22.99 if you order from GAME and use code VCBY2009 - Lips: Number One Hits (with Wireless Microphones) - Xbox 360 - GAME.co.uk
...nu-s ăia de la MS devină? Nu ei pun contentul sus pe serverele live? :-?
Hai că aia de la NFS SHIFT a scăpat, dar asta...hmmm...
Yup, here it is:
Destructoid - NFS: Shift crashing on Xbox 360, tries to access PSN!?
Baietii romani care ne acuzau pe noi astia "jucatori" de Snake ca vindem jocuri ieftin au facut o treaba profi :)
Poti cumpara si cu Paypal de pe Shopto.net si nu mai ai probleme cu cartea de credit :)
iti trebuie discul cu jocul respectiv
sal,am cumparat azi un joc de xbox care e ntsc,consolea mea e pal dar chestia este ca pe bon scrie joc xbox multi region
sa incerc sa vad daca merge ? sau sa ma duc inapoi cu el ?