OK Mersi frumos pt ajutor !
Printable View
OK Mersi frumos pt ajutor !
Care e cel mai ieftin loc de unde pot lua abonament la Live pt 12 luni? Pana acum am luat numai de pe maximuscards, dar parca mai era un loc...
da,chiar e o prostie cu 100,momentan sun t la 70,dar numai dureaza mult,pana ma limiteaza si pe mine
...la c�ți banu au, te g�ndești că rezolvă problema cumva. Sau măcar cei cu GOLD să aibă o listă mai mare...
...�nainte cu 2-3 zile de a expira, se trimite un mail prin care se atenționează userul că dacă nu prelungește abonamentul...pierde drepturile de a juca pe LIVE, bla, bla + pierderea listei extra de friends.
Simplu.
sau MACAR (chiar daca e la limita bunului simt) sa "cumperi" inca 100 de sloturi cu 400 ms points
Deja e o tampenie sa platesti ca sa poti downloada un demo nou aparut sau sa poti juca online. Sa mareasca limita doar pentru cei care au GOLD ar fi total aiurea.
...dec�t deloc :( :p
sal'tare la toata lumea.
am o mica problema. Dupa conectarea hdd de la xbox 360 la pc, prin xbox explorer, la reconectare pe consola, nu-l mai recunoaste. cunoaste sau a mai fost cineva in situatie similara?
multumiri anticipate
...de ce l-ai conectat? B-)
S-au dus partițiile :)
stie careva cum pot repara 2 lights of death? ca am incercat cu x-clamps si nu mia iesit:)):(:((.
De cateva zile Xbox-ul meu se comporta ciudat , cand joc Borderlands si ajung intr-o zona cu multi inamici , imi scade FPS-ul foarte mult si cateodata da un freze scurt de o secunda , dupa care isi revine la normal.Sa fie o problema de la joc , sau se apropie RROD?
E de la joc.
Salut , care magazin imi puteti recomanda pentru ca urmeaza sa-mi cumpar un XBOX360 dar nu stiu inca de unde sa-mi cumpar ca sa nu am probleme cu servizul ??? :
1.Playcom
2.Gameshop
3.Emag