OK . Mersi
Printable View
OK . Mersi
stie cineva cand scade pretul la xbox elite si arcade? si cand va fi disponibil si in Romania la acest pret ? multumesc!
=D>
Si cand te gandesti ca e la acelasi pret cu cel standard....cel putin asa citisem acum cateva luni cand a fost anuntat.
Am mai intrebat acum cateva zile daca stiti v reo explicatie de ce ma deconecteza de pe XBL .. avand un router in fata XBOXu-lui. din ce am cautat si am gasit pe net este posibil sa fie de la router.
Stie cineva cum pot monitoriza router-ul (ma intereseaza sa vad ce duce spre consola nu spre PC).. . Am ping-ul probabil peste ceea ce admit servarele (asta pe consola )si atunci ma deconecteaza. Ar fi singura explicatie .. a ajuns sa ma deconecteze si la 2 min.
Am un DLink DI-524 care functioneaza normal (asa stiu eu) ... netul il am de la RDS. Poate fi o problema si faptul ca se incalzeste foarte rau router-ul?
Am si eu 2 intrebari si v-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde:
1. Pot controla masinile in joc la gta cu tastatura? am vazut ca are slot usb pentru tastatura dar mie nu-mi merge (fara sa cumpar xfps)
2. De la ce distanta e recomandat sa ma joc pe un tv lcd de 81 cm?
Va multumesc
1. Nu, pe X360 poti folosi doar controller-ul si alte accesorii ( volan, stick)
2. Intre 240cm si 400cm.
Vezi că au info. LIVE chat pe Razer | For Gamers. By Gamers.? | Gaming Hardware | Buy Online. Am vb. zilele astea cu o tipă și mi-a zis că nu mai e mult p�nă la lansarea oficială.
http://www.razerzone.com/faq/
Și da, trimit și �n Rom�nia.
Salut sunt interesat sami cumpar un xbox 360 sau un ps3 am observat la comparati xbox 360 are culorimai vii fata de ps3 dar la ps3 imi place god of war si inca cateva exclusive voi ce imi recomandati 360 sau ps3 si as vrea sa stiu daca merita sami eau un lcd led pentru consola
xbox e mai bun ps3
deci ar merita un xbox 360 decit un ps3
da
---------- Post added 18-06-2010 at 12:55 AM ----------
si ps3 este o consola buna dar nu o depaseste pe cea de la microsoft
:fanboy:
pe ce merita conectat xbox 360 pe lcd normal sau led