si la mine tot de 2 sapt imi zicea, dar a venit xbox-ul in 4 zile.
Printable View
daca iau ban pe consola si eventual fac rrod nu mai pot sa o trimit la garantie? pierd garantia daca o modez??
De unde pot cumpara si eu un data transfer kit pentru un xbox 360 ??
Au anuntat ceva de Live? Este picat. Sau ne-au banat pe toti cei cu ip de Romania? Poate ne confirma cineva care este pe afara.
LE: Si-a revenit.
Și mie-mi face figuri.
Nici mie nu mi se conecteaza..
Salutare mai baieti....Pagina Produsului ?Ce ziceti?Se merita?Am citit mai jos :
Diferente intre pachetul Arcade si pachetul Premium:
Consola Arcade este mai ieftina fata de alte pachete Xbox 360. Iata mai jos diferentele:
1. Consola Arcade nu are hard-disc de 120 GB, dar are memorie integrata de 512 MB.
2. Consola Arcade nu are headset (căşti) - acestea pot fi achiziţionate separat.
3. Consola Arcade nu are cablu de reţea �n pachet, dar acesta este un cablu standard care se poate cumpăra de la aproape orice magazin IT.
4. Consola Arcade oferă �n pachet cablu standard AV, iar consola Premium oferă cablu standard/HD. Oferim spre vanzare separat cablu HD AV şi HDMI.
5. Consola Arcade oferă 5 jocuri gratuit �n pachet:
6. Consola Arcade rulează toate jocurile pentru Xbox 360, dar nu rulează şi jocurile pentru vechiul Xbox.
Garantia acestui produs este de 3 ani.
Am si eu o intrebare sa ma lamuriti....am inteles ca unele modele de Xbox sunt predispuse la RROD(habar n-am ce e ala,poate imi explica cineva),si altele mai putin...acest Xbox Arcade,este asa ieftin doar ca are 512 memorie si nustiu ce cabluri nu are pe acolo?Sau e predispus la RROD?
Sper ca ti-am raspuns la toate intrebarile, daca mai ai una "extra" poti intreba.
Am si eu un Xbox 360 ca acela, tot de la Gameshop
- Xbox-ul acela este Jasper, cel mai bun deocamdata. Toate consolele sunt predispuse la RROD, trebuie doar sa ai grija de ele... oricum aceasta consola vine cu 3 ani garantie in spate. Daca vrei sa joci pe un TV bunicel (LCD/Plasma) ai nevoie de un cablu HDMI (costa de la 20-30 ron unul aurit).
- RROD-ul apare datorita supraincalzirii si iti schimba consola imediat atat timp cat este in garantie si nu este modata/ banata.
- Pe memoria interna nu o sa iti incapa decat salvarile, daca vrei sa instalezi un joc trebuie sa iti cumperi hard separat. (hard-ul aduce destul beneficii ex: Halo 3 ODST in co-op poate fi jucat decat cu hard, daca instalezi jocurile xbox-ul va fi mai siletios etc.)
Daca-mi cumpar Xbox Arcade acum, si-l duc apoi la garantie peste 1 an, imi dau unul Slim?
Daca platesti diferenta de pret da. Daca nu ori banii inapoi ori iti dau alt Arcade daca mai au pe stoc.
Va merge LIVE / xbox.com ?
mie mi-a mers azi.O singura data s-a deconectat.
Twitter / Isak Aerendil Menes: @XboxSupport from norway, ...Quote:
from norway, cannot logon live
Twitter / Xbox Support: @isakmenes Sit tight, we a ...Quote:
Sit tight, we are investigate a possible outage in your region
Poate asta o fi. Le-am dat si eu un tweet, dar cred ca au vazut Romania la profil si evident n-au raspuns.
nu am XBOX Live de pe la ora 18,00. La voi de cand? ce provider de inernet aveti? Mie imi spune ca este posibil ca portul 3074 sa fie blocat de ISP. aveti idee cum pot vedea daca jegurile astea de la rds au blocat porturile pt ca am sunat la ei si nu au vrut sa-mi spuna.