@blackshadow: Puteai macar sa pui textul de mai sus intr-un quote deoarece nu tu esti autorul lui ;)
Printable View
@blackshadow: Puteai macar sa pui textul de mai sus intr-un quote deoarece nu tu esti autorul lui ;)
imi poate spune si mie cineva cum pot face jocuri ca sa intru "safe" (intr-un fel ) pe live ?
asa si va rog fara com-uri de genu' : "iti va da ban "
Iti va da ban.
se vede ca are 10 ani :))
Iti vei lua ban si aici pe forum daca nu treci pe la http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
bine :|.
Gata . Imi cer scuze .
Am un router wireless(MSI 108M) conectat la 2 calculatoare,unul prin cablu si celalalt prin adaptor wireless.Intrebarea mea este:Cum conectez xbox 360 la internet?Conectez direct la router prin cablu sau trebuie sa cumpar un adaptor wireless pentru consola? Am internet de la RDS.
ma gandeam sa imi un tv pentru noul xbox 360, prin 16 iulie am inteles ca apare in europe, ar fi vreun avantaj semnificativ daca as cumpara in loc de un full hd un hd ready? din cate stiu majoritatea jocurilor sunt 720. vazusem pe la un mag un hd ready lg de 94 cm
da ai dreptate psypc2, dar nu miam insusit niciodata meritele altora stai linistit. Doar am ajutat pe cineva deoarece este cea mai buna explicatie ce am gasito pe internet, nu cred ca am facut ceva gresit. nici macar nu stiu a cui e.
Am un XBOX 360 care va merge in curand la garantie (portul HDMI e defect). Desi mi-ar place sa-mi schimbe doar partea afectata (consola sau doar numai placa de baza) e foarte posibil sa primesc o alta consola. Ce ma doare e ca pierd "save"-urile de la jocuri - am si de la jocuri XBOX 360 si de la jocuri XBOX, la multe am jucat deja destul de mult si n-as vrea sa le iau de la zero. Cum as putea sa-mi transfer save-urile undeva si apoi inapoi pe noul XBOX ? Fara data transfer cable e posibil ? Cu un stick USB eventual...
Dap, daca ai ultimul update de dashboard, poti sa transferi salvarile pe USB.
- Faci update-ul
- Pui un stick usb
- �l configurezi
- Apoi intrii pe HDD - Games
- Din lista cu jocuri intrii pe un joc și acolo o să-ți apară saved game
- Selectezi salvarea si dai Copy după care alegi usb stick-ul
- Gata
pentru ca nu stiu unde sa mai ma laud si vreau sa ma laud si aici postez asta ...are legatura ... :D
http://achievements.schrankmonster.d...bacalauratului