foarte tare :))
Printable View
foarte tare :))
Nu.
niste condoms ceva? :))
Cred ca te referi la eticheta care arata precum "condom wrapper" :)
Ce maniaci, sint in stare sa faca orice astia pentru reclama.
Doamne c�t sunt DE TARI! =D>
*searching ebay* :-SS
ayayayayaya! lol
Avantajul magazinului, am dat doar 4 usd pe el :)
You are a pervert :))
buna seara !! am o mica mare problema. Vreau sa imi cumpar niste microsoft points, dar cardul meu este respins, imi spune "Your credit card could not be authorized. Please contact your credit card provider, or enter a different credit card." altcumva se poate cumpara in afara de card???? adica prin sms ???
Poti cumpara de pe eBay sau de pe Gamepointsnow la preturi bune. Plata se efectueaza prin Google Checkout sau PayPal, in cazul eBay.
k thks m8
Am avut si eu aceeasi problema ca si tine. Trebuie sa ajungi la banca care ti-a emis cardul (la mine era Transilvania) si sa faci o cerere prin care autorizezi platile pe internet din contul tau prin intermediul cardului tau (ideal ar fi sa fie de CREDIT - cardul). Eu am facut niste limitari de genul maxim 50 Euro/zi si maxim 500 Euro/luna.
Bafta si spor la joaca.
sunt interesat sa achizitionez un xbox 360 versiunea elite. Pentru ca nu prea am chef de RROD sau alte defectiuni va rog sa-mi spuneti cam care ar trebui sa fie caracteristicile lui (data de fabricatie, model)?
ca exemplu ce parere aveti despre:
http://www.consolegames.ro/forum/f41...box-360-elite/
?
Multumesc anticipat
Teoretic X360 "Slim" este cel mai fiabil model, asta teoretic pentru ca e aparut de putin timp si nu se stie daca are probleme majore. Jasper este ultima revizie aparuta ( inainte de Slim), deci este si cea mai fiabila. Data la care a fost fabricat nu are importanta, mai importanta este garantia.
vai de mama lor de tampiti
daca bag cablul de hdmi in consola nu merge scos sunetul decat pe optical spre home cinema... nu merge si pe cabluri normale...
e facut cablul astfel incat sa nu mearga compozit daca bagi hdmi...
no comment. micro****.
Poti scoate carcasa de la cablul standard, este facuta special atat de mare - desi nu are nici un folos. Cauta pe Youtube un tutorial.
este vreo diferenta la calitatea imaginii intre un cablu HDMI de peste 100 ron si unul la 20-30 ron??
Nu l-au facut asa pentru ca-s tampiti. Nici pentru a-si vinde dongle-ul (adaptorul). Ci pentru a impiedica pe niste super electronisti (printre care si cei din tot felul de tutoriale) de a-si conecta simultan consola la doua tipuri de intrari video si a suprasolicita cipul responsabil cu a) transmisia digitala a semnalului si b) cel responsabil cu conversia in RGB, care sunt unul si acelasi chipset. Bineinteles, daca vei conecta acea mufa DOAR pentru a avea sunet analogic separat de hdmi, nu este nicio problema, de asta au si facut acel adaptor. Dar daca ar fi lasat spatiu pt ca fiecare sa faca ce vrea...
Sigur ca ar fi putut exista un micro-management gestionat software ca la PS 3 ("cum vrei imaginea? Prin hdmi? Ok, si sunetul pe unde-l vrei?") dar asta probabil ar fi crescut pretul. Sau pur si simplu nu le-a dat prin cap.