imi trebuie cod pt online la bad company 2 sau e ca la COD BO?
Printable View
imi trebuie cod pt online la bad company 2 sau e ca la COD BO?
Pt Bad Company 2 exista doar codul VIP, cu care iti descarci gratis toate map pack updates. N-ai nevoie de cod ca sa joci.
si daca nu ai codul VIP trebuie s platesti pt maps?>
Merge perfect la mine.
Nu stiu daca poti descarca map pack-urile fara VIP, pe Marketplace vad ca nu se gasesc... Se descarca din meniul Store din joc. Poti cumpara codul VIP, e 1200 MS Points parca.
am o nelamurire vreau sa imi iau si eu o consala xbox-360 arcade sau nou model Consola Xbox 360 Arcade Slim 4 G motivul care vreau sa iau aceste modele pentru ca sunt mai eftine si nu prea am sprijin financiar nelamurirea mea este ca se poate folosi una din aceste console la tv normal si conectoru prin waierles are acumulator sau schimb baterile mereu ? Si fara hard la arcade e vrun risc mare daca te joci de pe cd nu de pe hard
Ti-as sugera modelul arcade slim.Nu stiu exact la ce conector te referi.Daca te referi la maneta, trebuie schimbate bateriile sau poti folosi baterii reincarcabile.Modelul slim are wifi(wireless fidelity) incorporat.Daca nu ai hard, nu este nici o problema, dar se uzeaza unitatea optica.Poti folosi un stick de maxim 16gb pentru instalare sau poti opta pentru un hdd microsoft.
da de maneta erea vorba dar arcade slim merge la tv normal>?
Sigur ca merge.Merge la monitor,tv crt,led,lcd,plasma,orice.
ms mult am sa imi iau arade slim
good choise
pt controller iti recomand un play and charge kit si nu te mai obosesti cu baterii....
Pagina Produsului
sau un controler cu fir
Pagina Produsului
Succes
mai am o intrebare Xbox Live E free?
Prima luna este gratis, dar dupa se plateste.Poti cumpara in romania de pe gameshop.
prima luna e free,dar poti sa iti faci 3 conturi si vrei avea pe acelea o luna gratis pe fiecare
sper sa nu fiu nepoliticos dar de pe gameshop nu se merita,dar poti lua de pe www.gamepointsnow.com care trimit instant(achiti si ai primit mail in maxim 5 sec cu o poza a cartelei)
Stiu ca nu prea se merita, dar ii sugeram un site din romania ca sa nu se complice foarte tare cu cartile de credit si tot ce trebuie.
De asemenea ai putea opta pentru acumulatori Sanyo Eneloop care sunt foarte buni
Incarcator overnight + 4 acumulatori Eneloop AA SANYO MQN04-E-4-TG3U
da mi un mesaj daca vrei o consola ieftina si buna plus 2 jocuri 0720171328 sal
Mai am o ultima intrebare Xbox 360 arcade slim 4 gb are sanse mari de rrod
---------- Post added 19-12-2010 at 08:05 PM ----------
Si inca una la slim arcade 4 gb se poate instala joc pe acest spatiu de 4 gb
De ce imi tot stergeti postarile ?
---------- Post added 19-12-2010 at 07:05 PM ----------
Am si eu o rugaminte tot primes erroare Clean The Disc deja ii al doilea joc vreo 3 cd-uri stricate imi poate spune cineva ce sa fac ?Pls
oare de ce iti sunt sterse posturile? oare de ce... ? :-B
hint -> http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/