cum ma conectez la xbox live ? bag firu de net in cosola si mai ce ....
Printable View
cum ma conectez la xbox live ? bag firu de net in cosola si mai ce ....
De unde ai net? Sau mai exact, ce metoda de conectare folosesti? :)
Folosesc LAN , sunt intro firma de cartier . Cand bag cablul in consola imi da fail la DNS , ce sa fac :( ?
Da mai multe detalii te rog. Cum se realizeaza conexiunea? Ti-au dat niste date gen: user, parola, adresa IP, gateway, DNS? Consola ai configurat-o?
gata am rezolvat m-am connectat manual
nu stiti daca se poate repara un perfect circle scrath pe un dvd de xbox 360 cauzat de xbox?imi da unplaybeal disc pls
Discul se poate repara cu pasta speciala care se gaseste in magazine de electronice.Xboxul nu stiu cum se repara dar poate iti pote raspunde Donely...
zic de dvd k xbox nu da rateuri dar nu stii sa probat?adica functioneaza o pasta din aia?nu stii cum se numeste?
pls
Am folosit pasta acum un an ca sa repar un joc pentru pentru PC si a mers perfect ,jocul sa instalat si a mers dar nu mai stiu cum se numeste (am luato de la diverta)
le cer o pasta de reparat cd zgarieturi cwa in genu.oke ms mult o sa caut sa vad ce gasesc
Am si eu o intrebare: Pe xbox live avatarul meu are parul verde,iar pe gamercard-urile din forumuri e alta culoare.De ce??
http://card.mygamercard.net/nxe/mishu9.png
eu verde il vad.
Probabil a durat ceva timp sa se updateze dar acum ii verde ,deci problema rezolvata.
stie cineva daca se poate gasi XCM XFPS 360 undeva in romania? adica adaptorul care iti permite sa conectezi o tastatura si un mouse si sa joci fps uri cu ele...
IGN: Mouse/keyboard for 360
Nu cred ca este in Romania , oricum costa aproape 150 euro si ii considerat un hack pentru ca ai accuracy prea mare
Sal,daca chiar te intereseaza:MAX SHOOTER 2 FOR XBOX 360 ,sper - Modchip-Land sa iti fie de ajutor.
daca are cineva, poate posteaza p-aici sa ne spuna ce jocuri a probat cu acest device si cum s-au comportat mouse-ul si tastatura.
Baietii as avea si eu o intrebare la voi.De curand mi-am recumparat un XBOX 360 Arcade.Problema este urmatoare:nu stiu cand ori am miscat eu consola in timp ce ma jucam ca pe suprafata discului cu jocuri arcade a aparut o mica zgarietura ,subtire aproape de gaura din mijlocul dual layerului.Problema este ca deseori,in timp ce-mi mai pierd timpul pe jocurile trial dupa disc,mai precis demourile Surf's up ,Viva piniata si ala cu golf imi apare eroarea :"The disc is unreable:1 Clean the disc with...." ori eroarea:"The disc is unreable ori the (nu mai stiu cum,zice ca a expirat timpul jocului)-scuzati-mi exprimarea
Intrebarea mea este urmatoarea:Din cauza acelei mici zgarieturi imi apar aceste erori si chiar blocarea jocurilor??Sau o avea ceva blocul optic?Consola arae garantie 2 ani la TNT games.
De mentionat faptul ca mi-am instalat NXE.
Ms anticipat