salutare cum poate afla cineva ce versiune de mod are?
Printable View
salutare cum poate afla cineva ce versiune de mod are?
Daca vrea cineva sa joace Left 4 Dead 2 weekendul asta sa-mi dea add :D
La toate FPS-uri sunt codati? M-am saturat de codati in Call of Duty 4 si din cate am auzit sunt si in Battlefield Bad Company 2 si Modern Warfare 2.
Chiar daca sunt enervanti , trebuie sa apreciezi munca programatorilor din spatele codului.
Cum pot scoate sunetul de la xbox direct in casti? am o pereche de casti speciale pentru controller dar nu se aude nimic in ele. Vreau sa se auda sunetul jocurilor si nu a chat-ului.
n-ai cum.
De preferat sa le apreciezi munca OFFLINE, nu ONLINE unde strici experienta tuturor.
Daca tot ai dat bani pe un joc si vrei sa il joci online...de ce sa nu isi bata unii joc de tine sau de banii tai? =D> asta e...urat ca se intampla asa ceva
Daca televizorul suporta casti, ia-ti niste casti normale si leaga-le la tv..
Tocmai ce am schimbat bateriile la controller, ce se poate intampla?
Normal ca daca nu sunt la fel nu functioneaza..... M-am saturat sa tot dau 100-150 Ron pe un controllere la 2-3 luni dupa care se strica asa aiurea. Asta a pus capac, vand consola.... Jucarii de unica folosinta.
LE: Vroiam sa postez la club dar nah...
On: Ce ii pot face? La gunoi cu el, nu?
nu inteleg ce s-a intamplat...
Nici eu nu stiu cum de e "stramba" chestia aia, tocmai de aia sunt plin de nervi....:(
Macar daca aruncam controller-ul din mana, sau chesti de astea la nervi.
sa nu fi bagat bateriile invers si capatul bateriei sa nu fi fortat aiurea in arcul ala...totusi nu mai functioneaza controllerul?
daca ai acumulatori aia pot fi vinovati, io am 4 acumulatori si nu mergeau in controller pt ca erau prea mari (diametru si lungime). si am vandut controlleru :))
@dj: in 4 io nu am gasit niciodata oameni cu hackuri, iar in mw2 sunt prafii cu grenade launcher si copii cu quick scope (am vazut cativa su hackuri)
Am avut cel putin 5 controllere diferite prin mana si n-am avut la nici unul problema ta...e "de la tine"..daca chiar nu mai poti indrepta arcurile ia-ti si tu un acumulator, e vreo 10 lire cu tot cu cablu de charge.
Ce parere aveti de controlerul de aici Duracell 360 Play and Charge Kit (Black) Games Accessories | Zavvi.com
Ma intereseaza daca are cineva cam ce capacitate are acumulatorul si cam cat timp ii ia sa se incarce full si sa se descarce ?
MS !