They fall for it almost every time....cum ii miros pe astia...:)
Printable View
Personal nu sunt un mare fan al jocurilor online, poate pentru ca mi-am consumat mult timp cu wow si cs, dar va intreb in conditiile in care: am internet prin clicknet, modemul are wifi, insa reteaua este suuuuprasolicitata si sunt zile in care pica conexiunea din 10 in 10 min. Merita sa-mi fac cont pe xbox live?
eu consider ca a avea xbox fara Live, iti folosesti consola la 30%-40%. Nu compara WOW cu live, una e sa joci campania in Gears of War 3 singur, si alta e cu inca 3 prieteni, sau sa faci TDM cu ei, sau horde...just to give an example.
Initial mi-am luat consola pt a juca exclusivitatile solo, iar pe live banuiesc ca se joaca in mare parte doar noile aparitii, nu cred ca mai joaca lumea gow 2 sau cane and lynch 1 , insa probabil ca o sa incerc cat de curand si xbox live, dar sa ma interesez intai ce jocuri se joaca si sa mai achizitionez cateva...
Halo 3 este inca in top 10 jocuri pe xbox live, gta IV la fel.
Gow 2 sigur se mai joaca. Bioshock 2 inca se joaca, asadar nu numai jocurile noi sunt active pe xbox live.
L.E. Topul celor mai jucate jocuri pe xbox live in prima jumatate din august:
1. Call of Duty: Modern Warfare 3
2. Minecraft: Xbox 360 Edition
3. Call of Duty: Black Ops
4. FIFA 12
5. Halo: Reach
6. Modern Warfare 2
7. Battlefield 3
8. Skyrim
9. Gears of War 3
10. GTA IV
11. NBA 2K12
12. Forza Motorsport 4
13. Madden NFL 13 Demo
14. Halo 3
15. Madden NFL 12
16. NCAA Football 13
17. Mass Effect 3
18. Red Dead Redemption
19. Call of Duty 4: Modern Warfare
20. Call of Duty: World at War
Dap, sunt o groaza de jocuri active online, si vechi de peste 2 ani. RDR sau GoW 1 si 2 sunt doar cateva exemple.
As dori sa-mi spuneti ceva.
E vorba de Rocksmith. Jocul s-a lansat acum un an in SUA si au scos si DLC-uri pentru el (pe US store). Acum jocul se lanseaza si in Europa dar pe UK store nu a aparut niciun DLC. Eu avand cont UK, vor merge DLC-urile cumparate de pe US store?
Un joc terminat 100% inseamna sa iei toate achievement-urile, iar orice joc terminat 100% iti da garantat 1000G?
Am si eu o problema cu controller-ul de la xbox. Dupa 2-3 minute de cand deshid consola nu mai raspunde la comenzi. Pe consola imi arata ca este conectat un player, dar pe controller se aprind toate beculetele, ca si cum nu ar fi conectat. Am incercat sa-l resincronizez dar nu merge. Aveti idei?
Am incercat cu alt controller, cu alte baterii iar dupa 20 de minute s-a intamplat la fel...
Daca spui ca face la fel cu alt controler cel mai proabil consola e de vina. incearca un controler pe usb.
^altex, domo, la tine in oras...sau poate gasesti chiar aici in Bazar, la preturi mai acceptabile.
Am si eu o intrebare, sunt incepator cu consola dar de luna viitoare imi propun sa achizitonez un abonament XBOX LIVE GOLD pentru a ma putea juca online. Are cineva vreo idee cum pot cumpara abonamentul avand in vedere ca sunt de aici din Romania si XBOX nu permite GOLD in Romania? Un raspuns aici sau mesaj privat e binevenit. Multumesc anticipat.