http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s
Printable View
guys, cum dau remove la preferred player din lista? i-am dat ieri unui tip si imi apare cu smiley langa gamertagul lui , dar vreau sa scot ... cum fac?
salut,cum scriu un joc de 13-14 gb(Forza 4) pe 2 dvd-uri pt. consola modata :) ?
Rareshica, du-te si joaca-te cu lopatele in nisip.
Am conectat TV-ul si X-ul prim cablu hdmi si imi da ecran negru :( ...ce pot face?
@Marinake:da,am facut updateurile
S`a mai izbit cineva de probleme cu caldura la xbox slim...adica mai sunt sanse sa dea rdod?
Sunt curios daca doar a mea se incinge...sau si voi patiti la fel...?
Nu,asa e la toata lumea. Nu doar la X360-urile Slim,ci si la PS3.
Slim-ul meu se incalzeste foarte tare in partea cu cooler-ul,in spate e chiar rece. Nu cred ca prea sunt sanse de RROD,dar daca te uiti pe Internet o sa vezi ca au existat cazuri (foarte rare,intr-adevar),so you never know.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Banuiesc ca RROD conteaza foarte mult de de conditiile de exploatare...!
Exact....se incinge foarte tare pe partea cu fanta de la ventilator...la fel patesc si la ps3...:)! Dar, daca si voi patiti la fel...inseamna ca e normal sa se intample asa...:D
Bineinteles.
Eu atat la PS3,cat si la X360 (Slim,Phat,nu a contat niciodata) am creat un "sistem de racire" cu dopuri. 4 dopuri identice sub fiecare din marginile consolei. Se aeriseste mai bine,e de preferat sa nu intre in contact cu alte suprafete,pe cat posibil.
Sigur ca pe prieteni si pe cei care ma viziteaza uneori ii doare stomacul de ras,dar eu am facut tot ce am stiut sa fie bine. Chiar si asa,Falcon-ul meu a dat RROD saptamana trecuta o data,dupa aceea a mers si merge si acum.
Eu am pus sub fiecare consola un cooler pentru laptop. Unii spun ca e o investitie aiurea....dar cred ca am reusit sa fac ceea ce ai facut tu cu dopurile...doar ca m`a costat putin mai mult!:D
Eu am Xbox Slim si chiar daca se incalzeste nu imi face probleme.Slimurile nu dau rrod deoarece au un sistem care opreste consola cand aceasta este prea calda.
Sent from my XPERIA X8 using Tapatalk 2
Va merge XBL? Mie imi spune "Can't sign in", fara cod de eroare sau altceva....
LE: Si-a revenit.....
Sursă Xbox360achievements.orgQuote:
Microsoft is preparing to launch its Xbox Music service on October 26th, according to the latest reports.
Citing �multiple sources familiar with Microsoft's plans,� The Verge report that the new service will launch at the same time as Windows 8.
The report also states that Xbox Music will offer the choice of a free service with ads, or an ad-free subscription model, similar to Spotify.
Not just confined to Xbox Live, the service will also be accessible across Windows Phone and Windows 8.
You can also save your music collection in the cloud, via Microsoft�s SkyDrive service, and access songs from multiple devices, including iOS and Android.
An update for the Xbox dashboard and Windows 8�s Music and Video apps will be released before the launch of the service.
Salut, am si eu un xbox 360 slim 4Gb, este modat.
Dar nustiu nimic despre xbox sunt obisnuit cu PS3.
1. Conteaza daca jocurile sunt pal sau ntsc? daca da, deunde stiu ce region e consola?
2. Cum inscriu jocuri, cum am inteles sunt multe moduri de a face asta?
3. Pot sa pun Jocrile pe un hdd si sa le rulez depe el ?
4. cum aflu prin ce metoda e modat?
Parca in bataie de joc pun astia intrebari.