Se blocheaza dintr.o data ... dar numai in fifa ...
Printable View
Se blocheaza dintr.o data ... dar numai in fifa ...
Ai încercat să-l reinstalezi, să dai un clear cache?
Nu am incercat ... o sa fac maine asta ... nu sunt cunoscator foarte mare in console..
Nu contează, de asta suntem pe acest thread. Să ne ții la curent!
Am dezinstalat jocul si am dat clear cache .... sa vedem acum
Salut . Am si eu un xbox 360 slim modat pe care nu l-am conectat niciodată la net iar acum imi cere sa fac update daca il conectez la net si ii fac update se strica modarea (adică revine la normal) ?
Nu se strica nimic:evil:Feel free to update;;)
daca faci update la un Xbox modat (cum e cazul mai sus) nu devine brick-uit? Adica e degeaba dupa aia? (cum cred ca e in cazul de mai sus in cazul in care a facut update-ul asa cum i-a fost recomandat)
I-am comandat unui pusti o consola si un joc (Fifa 14) . L-a mancat in fundulet sa intoarca consola in timp ce mergea si a zgariat dvd-ul. Ce se poate face in acest caz...tinand cont ca jocul e original iar consola nu e modata :)
Pe acest forum discutiile despre piraterie / modare / back-up sunt interzise. Acestea fiind spuse e treaba lui daca face sau nu update si asa mai departe ...
---------- Post added 13-12-2013 at 09:33 ----------
Din pacate daca discul este zgariat adanc nu se mai poate face nimic pentru el... Da, este original, consola nu este modata dar zgarierea discului nu va face niciodata obiectul garantiei. Este ca si cum ai scapa televizorul pe jos si ai cere unul nou la garantie. in plus este specificat in manualul xbox-ului ca este interzisa miscarea consolei in timp ce ruleaza discul in unitate.
si n-am cum sa fac nici o copie nimic... Daca are cd de fifa 14 si foloseste serialul de pe cel stricat?... intreb ca sunt ca noob la informatiile astea
Copie poti sa-i faci dar consola NU o va citi. Iar acel disc nu are un serial asa cum probabil se poate observa, fiecare DVD este unic (intr-un anume fel) si are anumite informatii despre legitimitatea jocului scrise direct pe el pe el. In plus copierea discului inseamna piratare, iar acest lucru nu este incurajat in vreun fel de catre consolegames.ro.
ms
Ce e cu noul update pt live???
Fa-l si vezi.
:))..l am facut dar nu am observat nici o schimbare...c sa vad..?
Memories :)
24C3 Why silicon security is still that hard: Deconstructing Xbox 360 Security - YouTube
- 24C3 Why silicon security is still that hard: Deconstructing Xbox 360 Security
Nimic. Cica ar fi ceva imbunatatiri de performanta si cateva fix-uri pentru bugurile cauzate de Kinect (naiba stie care-s alea).