Prea complicat:)) Ma gandeam atunci cand o testez/vad la ce sa fiu atent?Inafara de faptul ca o sa bag un joc sa vad ca functioneaza, in ce stare fizica este consola, controller-ul etc.
Printable View
Prea complicat:)) Ma gandeam atunci cand o testez/vad la ce sa fiu atent?Inafara de faptul ca o sa bag un joc sa vad ca functioneaza, in ce stare fizica este consola, controller-ul etc.
Buna..In urmatoarele z8le o sa achizitionez un xbox 360 e de la baietii de la gamestore.hu .M-ar interesa daca puteti sa imi sp7neti ce sanse am sa mi se strice consola dupa un timp de folosinta..Mersi anticipat
Dacă este varianta slim sunt șanse mici să te țină mai puțin de 3 ani, să dea RROD etc. Dar să-ntrebi pe cineva cât te ține un produs electronic mi se pare absurd.... Nu are cine să-ți răspundă în mod cert la o asemenea întrebare, ține de noroc și modul de întreținere.
Mersi mult ! :)
E diferenta de 150, si am si un joc si 1 luna GOLD..E mai convenabil
Salut, am si eu nevoie de putin ajutor. Vreau sa imi cumpar jocul The Witcher 2 pt X360, dar am gasit pe net niste articole care m-au pus pe ganduri: mai précis, am citit ca jocurile mai noi - care sunt XGD3, pot sa aiba probleme, si atunci cand le instalezi, sa iti dea eroare si sa nu le poti juca. Am gaist mai mult useri plangandu-se de asa ceva.
Intrebarea mea e - a avut cineva asemenea probleme ? (sa ii dea eroare jocul cand il instaleaza) ? in special cei care au jucat Witcher 2 ? Daca cumpar jocul original, am de ce sa ma tem, sau e o problema doar pt jocurile luate de pe torrent ? Multumesc
Daca iti cumperi jocul original, nu ai nici o problema. Cei plangaciosi de pe forumuri sunt cei cu consola modata LT 3.0, si jocurile pirat.
Salutare. As vrea sa stiu cum pot sa cumpar jocuri de pe xbox live? Ce credit card tre sa pun sau paypal? Am card visa la ing...dar pana acum doar in romania m a lasat sa cumpar...dupa ce am activat gold...nu pot cumpara de ex fifa...ce sa fac? Merci de ajutor, anticipat.
Salutare. Va intreb domnilor, cum pot plati pe xbox live? care card de credit functioneaza ?eu am un bcr si un ing, ambele visa electron, cont facut pe uk, dar cardul de ing nu pot sa l inregistrez. Oare cel de BCR va merge?
poti sa iti cumperi cont gold de pe site-ul asta.. pret mai bun nu gasesti... Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi
iti poti face cont pe paypal, declari acolo cardul, si dupa aia cumperi cu paypal... ca sa nu iti lasi datele de la card pe alte site-uri....
In sfarsit au reusit sa-mi migreze si mie contul, dupa 4 discutii "grele" cu support-ul MS (gen daca am citit ToS avand in vedere ca sunt din RO si am cont pe RO/UK/US).
Cu toate astea, am fost nevoit in continuare sa fac VPN (pe UK de data asta) ca sa pot cumpara jocuri. Stiu ca la unele jocuri se face aceasta verificare, dar sunt chiar asa ghinionist ? Aveam impresia ca e mult mai ok cu cont de UK... singurul "avantaj" de pana acum a fost ca am putut cumpara credit de la "gamepointsnow" fara verificare telefonica...
Salut !
Vreau sa cumpar o luna de gold. Spunti-mi miste sait-uri de unde pot cumpara la un pret bun.
Am gasit pe amazon.com la 3 dolari dar era livrarea 8 dolari. Nu i-mi trebuie nici un cartonas eu vreau doar codul.
Iti recomadn site-ul lui Robert Dinu pt cumpararea de coduri:
UK and EU Xbox Points
le primesti direct in mail
Servus
ai vazut pe aici sa se discute despre jocuri pirat?
cumpara jocul din magazin si nu mai ai probleme!
Daa uite m-am trezit la 9 dimineata si am inceput sa citesc forumu sa vad despre ce se vorbeste pe aici. Tu iti cumperi jocurile din magazin?Daca da atunci cumpara-ti si o viata.
interesanta teoria ta.
daca esti hot te simti mai bine?
Nu stiu ce varsta ai, daca ai 24 de ani tu ai fost hot cand ti-ai instalat cum 12 ani Mafia 1 si nu era original, daca ai 18 ai fost cu siguranta si tu hot cand ti ai instalat NFS Porsche, daca ai 16 ani nu prea am ce vorbi cu tine ca nu stii ce inseamna bani munciti ca sa-i poti da pe jocuri.
de ai vrea sa intri intr-o asemenea polemica?
am cu mult mai mult de 24, stai linistit :)
si da, stiu ce inseamna banii munciti si faptul ca prefer sa ii dau pe un joc e pur si simplu alegerea mea.
viata in principal e un lung sir de alegeri si prioritizari ale nevoilor personale.
si mie imi place ultimul model de bmw... nu inseamna ca fur unu pentru ca nu imi permit sa mi-l cumpar.