se pot conecta ochelari (vr 3d glasses / ocult rift ) stiti la ce ma refer , la un xbox 360 ? sau doar pe android merge ?
Printable View
se pot conecta ochelari (vr 3d glasses / ocult rift ) stiti la ce ma refer , la un xbox 360 ? sau doar pe android merge ?
Joaca cineva fifa 15 wager? ...
Nu. Probabil la Xbox One, dar nici acolo nu e sigur... Sau pe PS4, vine anul viitor Morpheus... Mai multe despre VR aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...rtual-reality/.
Salutare!
Am si eu cateva intrebari la voi si anume ma bate gandul sa cumpar un xbox 360 - 4 giga cu Kinect dar pentru ca nu am mai avut niciodata consola ma intereseaza daca sunt ok acei 4 gigs ?!?! Din ce am "rasfoit" prin acest forum am vazut ca Microsoft mai da si niste jocuri free si in cazul in care doresc sa le descarc pot atasa un hdd extern/usb stick si sa le rulez direct de pe el? Aveti idee daca dupa end of life 2016 vor mai aparea jocuri pentru aceasta consola? Imi face cu ochiul si Xbox One dar din pacate serviciile care le ofera nu sunt valabile la noi in tara...tocmai de aceea ma facut sa ma uit la oferta de la 360 4 gigs + kinect.
Astept cu mare interes un raspuns de la voi si binentele parerile voastre.
P.S. doresc Kinect pentru copii deoarece au avut ocazia intr-un super market sa se joace minute bune prin Kinect si nu vor sa mai auda de altceva iar partea cu 4 gigs ma intereseaza in mod direct pe mine deoarece uneori o voi folosi si eu cand am ocazia :)
Trecând peste partea cu "gigs" (vorbim despre 4 gb, nu de 4 jucători Giggs de la Manchester United) consider că încă se merită să ai un Xbox 360 dacă nu îți permiți una dintre consolele noi. Dacă vrei acele jocuri free (pentru care trebuie să cumperi un abonamentul Xbox Live ~140 lei/an = 24 de jocuri) nu îți ajung cei 4gb, iar dacă conectezi un hdd sau un stick, consola nu va citi mai mult de 16 sau 32 gb.
După 2016 nu cred că vor mai apărea jocuri pentru Xbox 360, până și FIFA trece pe GOLD consolele PS3 și 360 începând cu jocul din acest an. Dar librăria este destul de mare, ai ce juca (chiar și pe kinect), dar jocuri noi nu prea cred că vei mai vedea peste 2 ani. Eu personal ți-aș recomanda un 360 de 250 gb + Kinect, dar second hand (deoarece nu cred că te-ar putea duce mai mult de 750-800 lei). O consolă nouă de care vrei tu este vreo 12 milioane în magazine, iar în acest caz mai pui 200-300 lei și iei un Xbox One (fără kinect însă).
De asemenea, nici Xbox 360 nu e suportat oficial in Romania. Trebuie sa iti faci cont de UK si chiar si atunci vei da ocazional peste probleme la achizitionarea jocurilor din store.
---------- Post added 11-03-2015 at 15:44 ----------
Am si eu o intrebare acum.
Am reluat ieri campania Red Dead Redemption si am inceput sa dau peste buguri grave - headless NPCs, etc. E plin netul de rapoarte(https://support.rockstargames.com/hc...htmare-broken-)
A fost un update asta vara pentru multiplayer, care insa a stricat complet Undead Nightamare, iar Rockstar nu se grabesc sa repare jocul.
Am versiunea pe disc, GOTY. Ma gandesc sa reinstalez jocul, sa refuz update-ul si sa joc campania fara sa fiu conectat la xbox live.
Intrebare: daca faca asta, pot primi achievementuri care sa imi fie apoi asociate pe profil can ma conectez? Mersi.
Dacă te joci offline cu același profil, achivementurile vor rămâne pe profil și când te vei conecta la Xbox Live.
Salut,
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Daca as aduce consola din US exista vre-un "risc" sa nu imi pot face cont pe UK sau alte minuni? Stie cineva?
Multumesc!
Da, este o problema. In principiu iti vor merge doar jocuri NTSC sau Region Free. Jocurile din Europa de obicei sunt in format PAL.
O intrebare pentru cei pasionati de GTA 4: cata memorie ocupa jocul in varianta de a-l juca de pe DVD?
Multumesc.
Guys, am nevoie de putin ajutor, de la cineva care are X360 si internet access.
Am un prieten (@bennybv de aici de pe forum) care nu are momentan bani sa-si cumpere Gold si exista o smecherie care se poate face, doar pe X360. Asta implica din partea voastra, doar 10-15 minute pierdute prin logarea pe contului lui si urmat tutorialul din video-ul de mai jos, dupa care sign out, puteti sterge profilul lui si el se logheaza si beneficiaza de o luna gratuit.
El are Xbox One si din pacate nu merge pe Xbox One, iar X360-ul meu nu mai merge.
Plz help :(
https://youtu.be/QEjoZYXJ2z8
25 lei luna de Gold de la userul RoSeawolf.
Mersi, dar asta nu ma ajuta cu nimic. Nu mai are cod de o luna.
Referitor la problema de mai sus, avem nevoie de putin ajutor. Daca ai cum sa ne ajuti, da un semn.
@razvan: trebuie sa introduci o modalitate de plata ca sa mearga, nu se poate altfel. Asta se spune si-n tutorialul de mai sus.
Stiu. Nu ar fi asta o problema. Repet, e pentru un prieten. Trebuie doar sa ne ajute cineva cu un X360, ca din ce am inteles, nu merge de pe Xbox One.
Sau stii tu altceva si merge si de pe Xbox One ?
Nu asta e problema. Problema mea este ca trebuie sa asociez o metoda de plata noului cont pe care l-as face pentru tine. Si e o chestie pe care n-as vrea s-o fac, pentru ca mi s-a mai intamplat sa nu pot sterge un card pentru ca mi-am luat o luna (sau trei) de Gold direct de pe consola si ei o interpretau ca subscription. Apoi cancel auto-renewal si sunat la Microsoft.
Nu stiu daca s-au mai indreptat lucrurile dar eu prin asta nu mai vreau sa trec. Asta-i tot. Daca trebuie DOAR sa creez un cont nou cu niste date oarecare, cu placere. Sa asociez metoda de plata, nu.
Pai te pun in contact cu prietenu asta al meu, iti ofera el toate detaliile de care ai nevoie, inclusiv cardul si tot ce trebe, eventual discutati telefonic, pas cu pas, sa te ajute si tu pe el si vedeti ce si cum.
Si in caz ca ai dubii, intereseaza-te putin, daca ai timp, daca nu, nu face, nu e niciun fel de problema.
"your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature " fifa 15, ma ajuta cineva?
...stie cineva, ceva despre asta?
Ai Gold? Daca incerci sa joci online poti primi eroarea asta.