Imi place ca e unul din putinele Skin-uri full care arata ca un tot unitar (adica nu e o imagine pe dreapta, una pe stanga, si una pe faceplate).
Oricum arata demential.
...din păcate nu. Card-ul răm�ne atașat de GT p�nă ce expiră, doar că nu se mai fac tranzacții de pe el. Dacă vrei neapărat să-l elimini...singura soluție e să suni la ei (dar nu-ți recomand asta). Am auzit zvonuri cum că de ți-l elimină e ceva problemă și-ți răm�ne blocat GT-ul + că durează...cel puțin 20 de zile (am dat peste niște link-uri din greșală c�nd căutam răspuns la problema mea).
How To Remove Credit Card Details From Xbox Live|The Average Gamer
...are trei pagini.
Unseen 360 Clip Shows Avatars Playing Games (And A Dreamcast?) - Xbox 360 - Kotaku
Hands on with Xbox 360's New Dashboard:
Va salut.Am o intrebare. Daca la codul de bare scrie 12V - 16.5A; 5V - 1A asta inseamna ca e jasper sau falcon?
salut tuturor.. vreau sa imi cumpar un xbox 360 pro, bundle cu gears dar am o problema...pe aria de publicitate vad mai mult numai jocuri de ps3 sigilate si la pret bun iar pt. 360... nimic.
Ps3 am vazut ca vinde cineva pe cateva forumuri la un pret acceptabil (1300 ron) si sunt noi dar nu au garantie si nu m.as risca iar jocuri ca killzone sau resistance nu ma atrag, in plus nici nu ma intereseaza exclusivitatile deoarece nu am de gand sa arunc cu banii in multe jocuri dar nici nu am de gand sa modez consola. Stiu ca suna aiurea si probabil prea direct dar cer si eu niste sfaturi, adica ce consola sa imi iau avand in vedere ca jasperul tot are probabilitate de RROD si v.as fi recunoscator daca mi.ati raspunde.
Terminati, frate, cu mizeriile astea!
Cat mi-as dori sa treaca si M$ pe Bluray sau sa inventeze odata vreo protectie full proof! Sa se termine cu pietariile astea odata!
imi poate spune cineva de unde fac update la dashboard ?...eu am auzit ca poti sa il iei de pe net [pc] il pui pe un usb stick , introduci stick-ul in consola si consola citeste update-ul...e adevarat?..daca da de unde pot luat folder-ul acela?...multumesc
...�nafară de patru chestii (chestia că-ți arată de c�nd ești membru gold, solutions, instant game start, la c�te jocuri ai 1k +/-), restu toate au fost �n versiunea precedentă (faza cu party-ul, faza cu marketplace-ul, și ce-a mai zis el acolo).
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
Xbox.com | Xbox at Comic-Con 2009
Bookmarks