Nu cred ca poti decat daca ai aceleasi salvari de la contul tau.Am incercat si eu mai de mult cu niste salvari de pe net si nu a mers.
Salut am si eu un Xbox360 am luat de vreo 5-6 RROD si merge dar problema este k mi se blocheaza cand ma joc .
Imi puteti spune ce este de facut cu consola ? pe ea este pus un wather-cool Homemade
scuze ca nu am mai incercat sa caut prin thread, care dintre voi ati mai cumparat xbox live memberships de pe net, care sunt site-urile si cat de multumiti de livrare ati fost?
http://www.cheapxboxlivecodes.com
Daca cumperi pentru prima data o sa-ti ceara un nr. de telefon valid pe care trebuie sa il trimiti prin mail, dupa o sa primesti codul.Am fost multumit de serviciile lor.
Cel de mai sus sau www.gamepointsnow.com. GamePointsNow mi-au trimis mereu codurile in maxim 5 secunde de la plata.
Sau xboxliveuk76 , Maximus Cards , CardsCodes . Consulta pe fiecare sa vezi unde e mai ieftin.
ma intereseaza de la cei de la maximuscards cum imi trimit codule mail sau trimit cardul in sine. si cam in cat timp se face pe mail sau telefon?
merci mult de ajutor!
Salut baieti, am vazut de exemplu pe GameStop Xbox 360 Pro 20GB Microsoft Refurbished la doar 100$. Imi explicati si mie, merita cumparat, sau nici macar sa nu ma tenteze?
In primul rand Gamestop nu trimite aici, in al 2-lea rand te-ar costa shippingul inca 50$, in al 3-lea rand au garantie de 90 de zile..nu vad ce te-ar tenta
Ieri mi-a picat netu cand eram in halo reach(pe la ora 7 seara).Am sunat si mi s-a zis ca e lucrare de remediere,mi-a revenit netul la 22:45.Acum la ora 4 dupa amiaza cand ma conectez la internet la consola imi zice ca nu am internet,am facut test connection si nici nu trece de primul pas : Network.Am inchis consola si m-am conectat la pc la net,iar la pc netul merge altfel nu aveam cum sa sriu acest mesaj.De ce nu merge netul pe consola si pe pc merge?
Salutare, am si eu o intrebare. Contul la xbox live l-am facut pe UK, ca am vazut ca asa trebuie, vreau sa stiu daca la
Billing Information trebuie sa bag adresa din UK sau pot sa pun datele adevarate din RO?
Buna daca vreau sa mai aduc luni de gold trebuie sa ma loghez pentruca eu nu am parola la contu pe care joc am uitat parola si nu am de unde sa o iau
multumesc anticipat.
multumesc mult paul
Si cum te loghezi pe Live ? Ai pus sa salveze parola ?
Oricum indiferent ca dai redeem code sau cumperi cu cardul nu trebuie sa pui parola.
Si daca vreau sa platesc ceva pe market de pe consola cu cardul trebuie sa adaug cardul de pe live.xbox.com sau adaug cardul din consola?
Nu conteaza daca pui datele cardul pe consola sau pe site. Se salveaza pe cont si o sa il poti alege cand mai cumperi ceva.
Bookmarks