Da...
Riscul sa fii banat si sa ramai cu buza umflata este imens daca intrii cu o consola modata online. Sfatul meu este sa iti iei consola normala si iti cumperi jocuri noi cu timpul. Ai si alta satisfactie cand te joci si nici nu te doare capul.
P.S.: Apreciez faptul ca ai citit regulamentul. Thumbs up![]()
Salut, am tot felul de erori ciudate si prin browser si pe consola cu referire la abonamentul gold.
Ideea este ca eu stiu ca ar trebuii sa am silver si totusi merge gold, zice si ca face automatic renewel pe 21.02.2015,
Xbox Live Gold
1 Month Xbox Live Gold
Renews On: 21/02/2015 Cancel automatic payment
Am incercat sa dau cancel, dar apare:
Cancel Auto Payment
An error occurred cancelling automatic renewal.
Dar daca insist cu refresh-ul apare:
Cancel Auto Payment
You Currently Have: Xbox LIVE Free: Xbox LIVE Silver Membership
RENEWS: 17/02/2015
Istoric la tranzactii nu arata, ci apare doar:
Sorry, there was a problem looking up your transactions. Refresh the page to try again.
Oare ce mama naibii are? Beneficiez gratis de gold?
Ce norocos sunt azipacat ca nu mai detin un xbox360, cine doreste acest joc poate sa ia codul.
Intrebi sau afirmi.
Da, sunt probleme, https://support.xbox.com/en-US/xbox-live-status
Salut, de unde ati cumparat hdd-uri interne pentru slim? Ma intereseaza si de afara si din ro. Mersi
Salutare
Am si eu o nelamurire..
Unii mi-au spus ca pot juca online cu consola modata si fara nici-o problema daca am jocul original
Am un xbox 360 arcade si habar nu am ce modare are..(nu mi-a pasat cand am cumparat , acu` se pare ca imi pasa...)
Nimeni. Nu trebuia sa postezi pe doua thread-uri separate. Ce naiba e cu voi, userii noi care nu va obosiți sa citiți regulamentul?
Am cumparat dupa ebay un cod de xbox livegold de 7 zile , si are 20 de caractere ( format din 4 grupuri ) iar pe xbox nu merge , trebuie 25 caractere (5 grupuri) . M-au pacalit sau ce?
Va salut, sunt nou aici si vroiam sa ma lamuriti cu ceva.
Planuiesc sa imi cumpar de la altex un xbox 360 cu fifa 15 inclus. Sa inteleg ca pentru a putea juca online cu un alt prieten care are fifa 15 cumparat pentru pc imi trebuie xbox live?
Nu poti juca Fifa 15 de pe X360 cu cineva care il are pe PC, poti juca doar cu altcineva de pe X360. Pentru asta, ai nevoie de xbox live gold.
Bookmarks