Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 788 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 181 581 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #1601 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by mihaif27 View Post
    Update-ul asta de la burnout include si "restart race"? Ca citeam pe undeva ca o sa bage si asta.
    Da, conține.

***later edit***

First Dead Rising 2 Footage Emerges?!

It's the real thing!

2. #1602 SP
    Member mariusonweb's Avatar

3. #1603 SP
    Member leggollas11's Avatar
    te`ai uitat macar de curiozitate de cand e tampenia aia pe piata? nu? iti spun eu.... din 2007.. a fost declarata obsolete tinand cont ca nu prea isi facea rolul de cooler iar din 08 xboxul a primit port hdmi iar toate tampeniile alea din spate deveneau useless (pt. un user normal).

4. #1604 SP
    tovarase tu ai ceva cu mine? stai dreacu in banca ta si nu te mai baga in seama cu mine!

5. #1605 SP
    Member Istrate's Avatar
    Ce s-ar intampla, prin reducere la absurd sa spunem, daca as pierde certificatul de garantie? Mai exista vreo cale de intoarcere?

6. #1606 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by mariusonweb View Post
    tovarase tu ai ceva cu mine? stai dreacu in banca ta si nu te mai baga in seama cu mine!
    N-are nimic cu tine, iti spunea doar ca faza e veche si deloc importanta. Si mare atentie la ce limbaj folosesti pe aici!

7. #1607 SP
    k, imi cer scuze fata de ceilalti, fata de el nu

8. #1608 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Nu prea cred,trebuie macar factura sa o mai ai din cate stiu sa iti faca un alt certificat de garantie.Asa mi sa intamplat mie la PS3,m am dus la flamingo si mi a facut alt certificat

9. #1609 SP
    Member Istrate's Avatar
    Norocul meu ca nu l-am pierdut. Nu stiu cum l-a extras catelusa din teancul de hartii si mai avea foarte putin pana sa-l roada. L-am salvat exact la timp.

As dori sa stiu si eu un lucru. Se poate pune Auto-Aim in Halo 3?

10. #1610 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    nu

11. #1611 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    citind niste siteuri de gaming, am vazut un articol in care cineva se plangea ca xbox-ul i-a dat rrod dupa ce a facut update-ul de marti 3 februarie Xbox 360 RRoD returns - issue getting out of hand? - GAMER.BLORGE. Se pare ca foarte multi oameni se palnf pe formuri ca le-a murit xboxul dupa update Xbox.com | Xbox 360? System - Todays Update Red Ringed my 360?.
    ati avut probleme cu xboxul dupa update

12. #1612 SP
    mariusonweb..nu am nimic cu tine in special.... faci parte se pare din categoria celor cu care imi doresc din tot sufletul sa nu am nimic.. am ce am cu cei care posteaza tampenii fara sa le verifice personal... e ca si cum dau si eu 'veste' ca a aparut falcon ... de asemenea mai am ce am cu cei care sufera prea mult de ei, si se cred mai destepti si deasupra celorlalti.. asta referitor la faza ta sfidatoare cu backup`urile ("nu poti dovedi la ce fel de backupuri m`am referit" , nu, dar unii suntem suficient de inteligenti sa facem presupunerea corecta.... imi permit doar sa te citez si sa iti spun sa stai tu 'dreacu` in banca ta', ca esti aici mai mult sa iriti decat sa ajuti.

13. #1613 SP
    Junior Member chezy_2005's Avatar
    nebunie cu rrodu. asta saraci oameni bucurosi k o facut updeatul shi in cateva minute lu murit consola mai au de lucrat astia de la microsoft mult shi bine

14. #1614 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    chiar e adevarata faza cu rrodul?

15. #1615 SP
    Quote Originally Posted by chezy_2005 View Post
    nebunie cu rrodu. asta saraci oameni bucurosi k o facut updeatul shi in cateva minute lu murit consola mai au de lucrat astia de la microsoft mult shi bine
    90% din posesorii de X360 de pe forum au update`ul (NXE) din noiembrie 08.... printre ei ma includ si eu.. nu au fost semnalate probleme in masa, ci doar una sau doua probleme destul de izolate.. deci rrodul nu poate fi atribuit update`ului.... e o prostie care a fost negata logic si acum ceva timp.

p.s. te rog scrie mai 'lizibil'

16. #1616 SP
    Quote Originally Posted by leggollas11 View Post
    mariusonweb..nu am nimic cu tine in special.... faci parte se pare din categoria celor cu care imi doresc din tot sufletul sa nu am nimic.. am ce am cu cei care posteaza tampenii fara sa le verifice personal... e ca si cum dau si eu 'veste' ca a aparut falcon ... de asemenea mai am ce am cu cei care sufera prea mult de ei, si se cred mai destepti si deasupra celorlalti.. asta referitor la faza ta sfidatoare cu backup`urile ("nu poti dovedi la ce fel de backupuri m`am referit" , nu, dar unii suntem suficient de inteligenti sa facem presupunerea corecta.... imi permit doar sa te citez si sa iti spun sa stai tu 'dreacu` in banca ta', ca esti aici mai mult sa iriti decat sa ajuti.
    ramane de vazut asta, no? sau ai obiceiul sa-ti formezi pareri despre oameni doar pe baza a 2 posturi....

17. #1617 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by leggollas11 View Post
    90% din posesorii de X360 de pe forum au update`ul (NXE) din noiembrie 08.... printre ei ma includ si eu.. nu au fost semnalate probleme in masa, ci doar una sau doua probleme destul de izolate.. deci rrodul nu poate fi atribuit update`ului.... e o prostie care a fost negata logic si acum ceva timp.

p.s. te rog scrie mai 'lizibil'
    Vezi ca nu ai citit cu atentie. Nu m-am referit la update-ul din noiembrie nu NXE. ci la cel din 3 februarie Mandatory Dashboard Update for Xbox 360 HDMI Audio Patch - Xbox 360 News : Daily Xbox360 News & Rumors - Xbox Live, Live Marketplace, Xbox Live Arcade, Xbox 360 Games, Xbox 360 Achievements, Xbox 360 Trailers, Xbox 360 Screenshots .

18. #1618 SP
    sincer sa fiu mi-am facut singur x-clamp fix cu 8 suruburi cumparate din bricostore si un bomfaier, deci nu-mi zice mie k sunt aici k sa irit, poate ai tu probleme de te simti iritat....... si tot singur mi-am aplicat rasina si tot singur arctic silver 5.... asa k ai grija k nu sti cu cine stai de vb, bat la pariu k esti genul de om care nu a pus niciodata mana pe o surubelnita, cel putin asa imi pari

19. #1619 SP
    Member Istrate's Avatar
    De ce nu va linistiti voi si va dati mainile, mai ales ca suntem de aceeasi tabara in lumea consolelor? Ma mai obisnuiesc si eu cu Halo 3 si poate jucam intr-o zi cu totii un Team DeathMatch.

20. #1620 SP
    Member Atrium's Avatar
    Nu mai bine ne calmam sa discutam si noi despre noua problema aparuta ?

Am citit thread-ul Xbox.com | Xbox 360? System - Todays Update Red Ringed my 360? si se pare ca sunt destui care s-au intalnit cu aceasta problema.
    In plus, am vazut ca cei care au sunat au primit raspunsuri intr-un final, si anume ca le vor fi reparate pe gratis consolele. Inseamna ca ceva este acolo.

Un firmware PROST facut poate oricand sa omoare un element hardware.

Mai ciudat este faptul ca, din cate am inteles Microsoft nu a retras update-ul...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 788 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 181 581 ... LastLast