Skate 3 Demo Release Date Announced
Quote:
"SKATE 3 demo is expected to go live on April 15th," tweeted the dev team today. There's no mention of platforms so presumably it'll hit both the PS3 and Xbox 360.
Printable View
Skate 3 Demo Release Date Announced
Quote:
"SKATE 3 demo is expected to go live on April 15th," tweeted the dev team today. There's no mention of platforms so presumably it'll hit both the PS3 and Xbox 360.
Sper sa nu il bazeze foarte mult pe multiplayer...cel mai mult mi-au placut challenge-urile de single din amandoua, pe online e 50/50, prea multi glitch-eri cel putin la 2.
Daca tot are gimmick-ul de team play sper sa aibe split-screen, desi ma cam indoiesc. Sunt un mare fan skate, am jucat primele 2 in draci, majoritatea timpului doar explorand imprejurimile si incercand diverse trickuri.
Momentan, din ce am vazut in trailere orasul din 3 mi-i se pare cam puss*fied, iar inovatiile sunt putine, sau mai bine zis inexistente. Totusi, sper sa iasa un joc bun:)
Eu speram acelasi lucru cand erau povesti ca apare skate 2, asta era tot ce vruiam in plus...Freeskate split-screen, dar nu...nimic la capitolul ala...acuma pentru skate 3 astept acelasi lucuru....Freeskate split-screen...dar nu stiu, ma cam indoiesc pentru ca nu am zis nimic de asa ceva...
parca arata din ce in ce mai nasol la grafica. primu arata super, al 2-lea mai slab iar asta deja zgarie retina cu texturile alea suuuper intinse...
Skate 3 Video Game | Reviews, Trailers & Interviews | GameTrailers.com
Au aparut si achievementurile, mult mai ok decat cele din 1&2, au eliminat cele cu online rank Xbox360Achievements.org - Skate 3 Achievement List
Ne auzim cand o sa apara, poate o punem de un Team CG :)
Sa ma pui si pe mine pe lista, daca vrei sa facem o echipa! :D
Xbox LIVE Marketplace | Skate 3
go get it !
---------- Post added 16-04-2010 at 09:31 AM ----------
http://www.youtube.com/watch?v=av3TWSMOGDE
Nu stiu de ce..dar de la editie la editie parca e tot mai slabut grafic / ca si framerate :(
Hardcore mode is pretty hardcore!
Am jucat demoul si mi se pare Ok, dar nu mai are nimic special. Gameplay-ul mi se pare acelasi, dar e posibil sa ma insel, avand in vedere ca experienta mea in materie de Skate se rezuma la demoul primelor jocuri din serie. Tehnic mi se pare foarte prost, arata foarte prost. Expresiile faciale si mediul inconjurator arata ca in Skate 1. Pe langa asta sunt cam multe bug-uri, mi s-a intamplat de foarte multe ori sa trec prin obiecte dupa ce am ratat un trick. Fizica e slabuta, m-am lovit de o pietricica si am cazut, m-am lovit de un om si am mers mai departe fara probleme. Asta ca sa nu mai vorbim de cazaturile AIului. Trecand peste aceste elemente negative, jocul este foarte fun. De foarte mult timp nu am mai jucat un demo timp de 1 ora.
Am jucat si eu demo-ul,grafica e ok desi nu e cea mai buna, cateva buguri iar faza cu cazaturile e un lucru foarte bun, nu ca in skate 2 unde faci un 360 flip si pe iarba.
ps: nu ar trebui mutat threadul la Console Club?
Extended Demo Area: La Career (nu in timpul vreunui Challenge) asteptati pana la secunda 02, apasati pause si incepeti un private online match la Clock Tower Domination. Cand apare Loading screen apasati Xbox guide button si cand il auziti pe Coach spunand ca s-a terminat demo-ul, inchideti dashboard-ul si restartati demo-ul. Acum se poate trece cand scrie "You are leaving the demo area!"
Chiar imi place demo-ul.Este peste Skate 2.:)
Check out my clip!
EA Skate : skate.Create
VG247 Blog Archive Skate 3 trailer has falling, meat, zombies, metal
Quote:
Skate 3 has a new trailer out, and it is full of things we never thought would go with skateboarding – ever.
There’s meat, zombies, big heads and other interesting things.
Of course there’s the prerequisite falling, tricks, and punching a dude in the mouth.
Imi place foarte mult acest joc , chiar ai mai multe trick-uri decat din primul :x.:rulez:
Am facut pre-order! Nu mai am rabdare! :circles:
zavvi.com - Skate 3 Xbox 360 + Codul pentru reducere "MVC3" = 157RON
Skate 3 Review for PlayStation 3 - GameSpot
---------- Post added 13-05-2010 at 07:42 AM ----------
cei de la gametrailers au fost mai generosi
Skate 3 Video Game, Review | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com