Din spectacolul acestei seri.
Printable View
Din spectacolul acestei seri.
meserie pozele:D
Am fost si eu aseara nu am putut sta mai mult. ca mi-a cazut netuX( pana la ce ora ati mai stat,oricum a fost super se vede cine joaca Live ca stie cumt trebuie jucat.
Mi-am adus aminte de mana care ma fascina pe mine. Mo sigur tine minte :D.
:)),ce haioasa e a sasea poza :)
...aahahah, cum e poza aia! N1!=D>
Nu imi mai aduce aminte. Doua lacuste ma casapeau si tu admirai mana. Pana a venit a treia si te-a linistit. Dialogul a fost de genul:
DarkMatinee: ia uite o mana in aer. hahahahaha
Dj Mo: Dark, ajuta-ma aici
DarkMatinee: Ia uite cum sta frateeeeee. hahahahaha
Dj Mo: Dark, e unul in spatele tau, fugi de... aici s-a incheiat episodul pentru Dark si apoi pentru mine.
As fi vrut sa fi fost acolo :)
Am updatat postul cu pozele direct de la ei si mai adaug cateva mai vechi si de ieri
Ce tare-i penultima. Baird's the man! B-)
:-L. Tell me you didn't say that. Baird's not gay! Baird's the MAN!
Eu am jocul NTSC-J si contul de XBL il am Pe UK si nu pot sa descarc hartile alea flashback,.. trebuie sa imi fac alt cont? sau?
from tonight. meritele pt poza ii apartin lui mo
Nu are legatura cu jocul in sine, dar azi-noapte, cat asteptam sa termine baietii un Submission, din lipsa de ocupatie, am lansat Credits pe care le-am citit in totalitate. Am observat la sfarsitul lor ca apar niste copyrights pentru nVidia PhysX si Windows Vista - sa fie acesta un semn ca oamenii folosesc Credits comune pentru ambele platforme si jocul apare intradevar si pe PC? Nu stiu de ce, dar ramasesem cu impresia ca va fi exclusiv Xbox 360 spre deosebire de primul.
Cateva renders. Sper sa va placa