Bravo baieti am ajuns in Divizia 6 rank 35 B-)
Dumy,am vazut ca v-ati facut club nou,puneti si voi poze cu el?
Printable View
Bravo baieti am ajuns in Divizia 6 rank 35 B-)
Dumy,am vazut ca v-ati facut club nou,puneti si voi poze cu el?
gg baieti mi-a placut in seara asta cum a-ti jucat;) tot asa ....
te ai descurcat binisor mihai...tu poti mai mult!!!:p..........
lasa lasa ca si voi puteti mai mult;)
nu ...nu nuuu nuuu tu poti si mai mult!!!!!!!!!:))
Mai mult ,mai putin ,important e ca merge treaba baieti .. ;)
nuu...... nu nu nu:))))ioaneeee !!!!!!!!!!! si tu poti mai mult si vreau sa vad asta:X:X:X
theo ai vazut ce rating ai? ca l-ai intrecut si pe dragos:)))) mai ai putin si ma intreci si pe mine:))) ce soarta:)))
Eh , am ratat eu cam multicel ..ca de obicei imi crestea cu 2 pct pe seara..pe tine nu prea am cum ..ca joci bine any :)
nu joc, ca daca jucam bine...eram in divizia 1 a....:(
Ajungem si acolo, incet incet.. ;)
da dumy si cu restu nu mai sunt in clubu lor...?ca acum am vazut:) sau ......
Si-au facut un club nou.
Acum asteptam sa puna si ei o poza ;)
aha am inteles:)
Uite asa pui "paie pe foc"..in primul rand un varf...face rating mai repede decat unul care joaca "any",dragos de cand joaca "any" ratingul i sa plafonat..dar ..theo oricum joaca bine nu ma mira sa te intreaca si pe tine care ai un joc oscilant..:P...:) lasand gluma...nu avem ce poze sa punem cu noul club ca suntem la inceput...avem 20-1-2..sa speram ca ne mentinem asa...o sa pun si poze....mai tarziu un pic..:)..nefiind prea multe cluburi...(decat dracula..si vagabonzii)...voi erati pe locul..2 ca sa nu zic ultimul..:)si ne-am gandit ca nu meritati locul ala(2)...si o sa va trimitem pe trei..nu puteam decat sa infiintam alt club sa va ajungem si sa va si intrecem..:P...(era o gluma)..serios vorbind ne gandeam daca vreti sa preluati clubul Dracula team mai ales ca si mihai a ajutat la ridicarea lui ..cu clubul asta el sa lansat..aici a crescut..:))..noi jucam in amandoua acum...si este foarte greu..
Vad ca aveti un 50 la suta randament (104-25-55)..nu prea este bine..incercati sa ridicati mai mult....sa nu mai pierdeti prea multe meciuri..uitativa...la celelante echipe din divizia2 ..unii au 197-20-40...voi deja ati depasit plafonul de 40 in divizia 6...mai luativa de mihai ca joaca foarte bine sub presiune..P..:)..nu era o gluma..:)..bafta multa....
ia uitati baieti... special pentru voi
There's a whole swathe of new clothing options for your 360 avatar today. Thing is, unless you're European, and a European football fan at that, they won't be of much use to you.
Eighteen shirts were added today, to make up what Microsoft are calling the "European National Football Teams" collection. If Europeans/football fans were hoping this meant avatar-ready versions of their national team's actual kit, however, they'll be disappointed, as they're actually just...t-shirts. With a little flag on them.
The 18 countries available are:
Austria
Belgium
Denmark
England
Finland
France
Germany
Ireland
Italy
Netherlands
Northern Ireland
Norway
Portugal
Scotland
Spain
Sweden
Switzerland
Wales
Uite ca au aparut si sponsorii.:)..multumim domnu' DjMo...:)
ehh..:) nici locul 1 din 1 nu suna bine:))...........................dar cum se numeste clubul vostru?..de ce asa secret?...
succes frate hagi!!!!......:rulez: