Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 106

Thread: Fable 3

1. #81 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    ... Offer available in all Xbox Live countries while supplies last, ...
    Wut?

2. #82 SP
    Member sweetohmygod's Avatar
    Ok, are cineva un tutorial testat pentru a seta conexiune wireless pe un VPN de UK? Multumesc anticipat

3. #83 SP
    Member angloma's Avatar
    am cont gold si tot nu merge...
    You have no valid payment options on file
    Cum fac?

4. #84 SP
    Junior Member alexqw's Avatar
    Dai x si schimbi pe microsoft points,cred ca e noua metoda

5. #85 SP
    Member angloma's Avatar
    nu merge nici asa... incercai si da o eroare

6. #86 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Ai încercat și prin calculator?
    Dacă nu, mai încearcă zilele următoare. Toată luna este valabilă oferta!

7. #87 SP
    Junior Member boden006's Avatar
    Salutare la toti.Eu de cînd a aparut chestia cu Fable 3 tot încerc dar nu am reusit.O întrebare am pt voi unde vom putea vedea sau gasi cele 2 jocuri gratis cînd va aparea oferta.Multumesc frumos si scuze pt deranj.

8. #88 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Angloma da-mi un tel. daca mai ai nr. sa-ti zic cum faci. Merge pe PC, de pe xbox.com cu VPN.

---------- Post added 11-06-2013 at 07:28 PM ----------

Probabil sunt region lock, dar cu VPN vor merge toate.

9. #89 SP
    Member sweetohmygod's Avatar
    Daca totusi are cineva un tutorial sau ceva, sau poate sa faca un tutorial, we would be grateful haha

10. #90 SP
    da eroare la descarcare. Se blocheaza la 68-72%. Nu am idee de ce, am incercat de 3 ori.

11. #91 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, eu l-am luat ieri si azi cand am deschis consola nu mi-l deschide. Bataie de joc.

12. #92 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Confirm si eu ca intre 73% ~ 77% da eroare. Am incercat de 4 ori (inclusiv faza cu schimbarea ip-ului pt. un download mai rapid).

---------- Post added 12-06-2013 at 01:32 AM ----------

Hai c-am ajuns la 80 si dupa aia...crash. Ati folosit cumva VPN-urile astea?

Mie cu alea mi-a dat eroare. Incerc altele sa vedem...

---------- Post added 12-06-2013 at 02:19 AM ----------

Am incercat si cu:
    ...la fel.

---------- Post added 12-06-2013 at 03:12 AM ----------

Am mai incercat cu vreo 4-5 si tot asa face. Caca maca.

13. #93 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    da eroare la descarcare. Se blocheaza la 68-72%. Nu am idee de ce, am incercat de 3 ori.
    te sun putin mai tarziu , imi da o eroare cu regiunea..

14. #94 SP
    Junior Member l1nk1n's Avatar
    Si mie imi da aceiasi eroare desi sunt membru gold,chestia e ca este region-locked US si de asta nu merge..am incercat de vreo 5 ori si pe la 70% fisierul devine corupt.Tare ma tem ca viitoarele jocuri gratuite cand va incepe campania o sa fie Games on Demand region locked si nu va merge sa le descarci in ro..sau cel putin in uk..unde am si account-ul. Nu cred ca ar fi o idee buna sa folositi vpn-uri...nu riscati sa fiti banati pentru un joc...

15. #95 SP
    Member angloma's Avatar
    l-am luat cu vpn de pe xbox.com , sa vad daca se downloadeaza 100% acum ,incerc dupa ce vin de la facultate

16. #96 SP
    Ok, cand ajung acasa voi incerca sa bag VPN pe laptop+consola xbox, ca sa vada si consola VPN de US. Apoi voi reincerca...

17. #97 SP
    Junior Member spheedy's Avatar
    A reusit cineva sa downloadeze/instaleze/joace Fable 3 free ? ...

18. #98 SP
    Member angloma's Avatar
    are eroare la download pe la 80%

19. #99 SP
    Junior Member bikerlemon's Avatar
    La fel si la mine. Exact dupa 79%, chiar cand sa se faca 80% da eroare. Am incercat de mai multe ori.
    Oricum, odata ce am trecut de faza cu purchase si am ajuns la stadiul de a descarca, mai pot incerca si dupa ce expira oferta.

20. #100 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Nici eu n-am reușit. Și eu aștept până după 1 iulie.
    Am cumpărat jocul așa că după ce expiră oferta probabil nu va mai fi region-locked.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast