Ok, are cineva un tutorial testat pentru a seta conexiune wireless pe un VPN de UK? Multumesc anticipat
Ai încercat și prin calculator?
Dacă nu, mai încearcă zilele următoare. Toată luna este valabilă oferta!![]()
Salutare la toti.Eu de cînd a aparut chestia cu Fable 3 tot încerc dar nu am reusit.O întrebare am pt voi unde vom putea vedea sau gasi cele 2 jocuri gratis cînd va aparea oferta.Multumesc frumos si scuze pt deranj.
Angloma da-mi un tel. daca mai ai nr. sa-ti zic cum faci. Merge pe PC, de pe xbox.com cu VPN.
---------- Post added 11-06-2013 at 07:28 PM ----------
Probabil sunt region lock, dar cu VPN vor merge toate.
Daca totusi are cineva un tutorial sau ceva, sau poate sa faca un tutorial, we would be grateful haha![]()
da eroare la descarcare. Se blocheaza la 68-72%. Nu am idee de ce, am incercat de 3 ori.
Confirm si eu ca intre 73% ~ 77% da eroare. Am incercat de 4 ori (inclusiv faza cu schimbarea ip-ului pt. un download mai rapid).
---------- Post added 12-06-2013 at 01:32 AM ----------
Hai c-am ajuns la 80 si dupa aia...crash. Ati folosit cumva VPN-urile astea?
Mie cu alea mi-a dat eroare. Incerc altele sa vedem...
---------- Post added 12-06-2013 at 02:19 AM ----------
Am incercat si cu:
...la fel.
---------- Post added 12-06-2013 at 03:12 AM ----------
Am mai incercat cu vreo 4-5 si tot asa face. Caca maca.
Si mie imi da aceiasi eroare desi sunt membru gold,chestia e ca este region-locked US si de asta nu merge..am incercat de vreo 5 ori si pe la 70% fisierul devine corupt.Tare ma tem ca viitoarele jocuri gratuite cand va incepe campania o sa fie Games on Demand region locked si nu va merge sa le descarci in ro..sau cel putin in uk..unde am si account-ul.Nu cred ca ar fi o idee buna sa folositi vpn-uri...nu riscati sa fiti banati pentru un joc...
l-am luat cu vpn de pe xbox.com , sa vad daca se downloadeaza 100% acum ,incerc dupa ce vin de la facultate
Ok, cand ajung acasa voi incerca sa bag VPN pe laptop+consola xbox, ca sa vada si consola VPN de US. Apoi voi reincerca...
La fel si la mine. Exact dupa 79%, chiar cand sa se faca 80% da eroare. Am incercat de mai multe ori.
Oricum, odata ce am trecut de faza cu purchase si am ajuns la stadiul de a descarca, mai pot incerca si dupa ce expira oferta.
Nici eu n-am reușit. Și eu aștept până după 1 iulie.
Am cumpărat jocul așa că după ce expiră oferta probabil nu va mai fi region-locked.![]()
Bookmarks