Daca mai este cineva interesat de un cont gold live de tip family pe care sa-l impartim la nivelul cheltuielilor pentru a iesi mai ieftin il invit sa-mi trimita un mesaj privat. Amintesc ca un cont gold family este 100$ ptr 4 indivizi (aprox 25$/pers), pe cand unul pentru o singura persoan pe un an este 60$. Deja suntem doi interesati. Scuze de offtopic. Nu stiu daca exista topic deschis pentru asta. Va multumesc
N-am stiut. E bine ca mi-ai zis. Eu stiam ca membri unei familii nu stau neaparat in aceeasi locuinta si se joaca pe o consola. Anyway nu prea inteleg cum e gandit pachetul dar am renuntat la initiativa. Credeam ca Ms a gandit-po pe principiul mai bine mai multe abonamente vandute decat unul singur. Asta e.
tray asta nu e adevarat...din ce am citit pot fi pana la 4 console diferite, doar ca la setupul initial restul de profile trebuie sa se afle pe consola "mama"
Pe data de 10 decembrie am facut comanda pe amazon uk pt mai multe printre care si un xbox slim cu kinect. 300 de lire a fost, adica 1500 de ron cu totul. Mi au venit 3 plicuri de la amazon care au fost trimise cu avionul prin posta. coletele vin prin curier dhl si le aduce acasa fara alte taxe decat cele scrise pe site. La xbox am dat comanda pe 10 decembrie si mi zice ca o sa ajunga pe 10 ianuarie. nu prea cred ca va veni asa de tarziu. si la celelate scria ca imi ajung pe 24 si mi au venit pe 14. poate la xbox imi scrie asa ca imi mai trimit cu eu un joystick si un mouse. pe langa cei 1500 de ron eu am mai platit si vreo 50 de ron transport. oricum e mult mai ieftin pe amazon decat la noi. la noi un slim cu kinect e cel putin 2200 pe cand acolo l am luat cu 1500, iar transportul costa la fel fie ca il iei din buc fie ca il iei din uk.
Pentru cei cu slim.
Dupa ce va jucati, asteptati sa se mai raceasca si acoperiti locul ventilatorului cu carcasa unui joc sau altceva. O sa va intre mult praf, mai ales ca vorbim de Romania. In timp, atat ventilatorul cat mai ales lamelele radiatorului vor fi blocate de praf.
Pacat ca nu mai am pozele de la un pc de-al meu. In timp s-a strans asa mult praf intre lamenele, incat procul ajungea in 20 de secunde la 100 grade. Dupa o spalare cu apa(n-am mai avut alta solutie), temperatura a scazut cu 40 grade. Mai greu o sa fie la 360, daca e inca in garantie.
mi'am cumparat xbox'ul asta acum de craciun l'am luat din italia cu 300� si nu merge modat!
![]()
Asta ar fi solutia ideala daca ai acces la asa ceva. Din pacate nu exista un astfel de aparat de mici dimensiuni, toate sunt mari si scumpe. Un aspirator puternic pus sa sufle ar fi o alta solutie, dar nu e chiar asa eficient. Tuburile cu aer comprimat sunt relativ ok, insa pretul unui astfel de tub este prea mare si se termina repedeAspiratoarele pe usb sunt o gluma...
Asa ca o solutie poate fi si de a acoperi consola cand e oprita, eu aruncam un prosop pe xbox-ul meu, acum nu mai pot asa usor ca toate consolele sunt pe rafturi. Dar nici nu mai intra asa mult praf pe ele.
Cum sa nu existe ? La Diverta am vazut chiar zilele trecute spray cu aer comprimat, care pare perfect pentru tastaturi.
Bookmarks