care imagini, care articol?
Printable View
New Xbox Slim Has Evil Eye - Evil Avatar
The Xbox 360 is shutting down to protect the console from insufficent ventilation.
You can turn the console back on after the power light stops flashing.
cred si eu ca are "overheating issues" .. pentru ca voi nu stiti in ce conditii a fost provocat.. poate i-au fost blocate toate aerisirile, inclusiv cea de sus care are fan-ul.. in conditiile astea fiind absolut normal sa se supraincalzeasca si sa nu mai poata, la fel ca orice produs electronic.
Astept o sursa mai credibila decat un post de pe NeoGaf, deja in US se vinde de cateva zile, daca era ceva evident sunt convins ca ar fi aparut mai multe cazuri, sincer mi se pare un plus faptul ca apare aceasta eroare, nu cred ca era prevazut asa ceva pana acum, macar isi da shut down in loc sa se prajeasca.
what the faaac.....:((
ei chiar nu le testeaza? ce MAMA MA-SII O FII ASA DE GREU SA REZOLVE O PROBLEMA AMARATAAA?
nu se pot inlocui unele componente cu ceva mai performant, chiar daca se pierde garantia?
eu cred ca trebuie sa mai cititi o data ce scrie chiar pe neogaf. treaba asta a fost facuta intentionat, si trebuia tratata ca o gluma, dar lumea deja a inceput sa traga cu mitraliera in microsoft..
360 Slim - $299. 250GB, built in Wifi. Available later this week. - Page 48 - NeoGAF
@MonkY referitor la acel clip, totusi poate fi si din cauza cablului, nu doar din cauza consolei.
Pana nu aud/vad ceva ce pare cat de cat adevarat/oficial, nu comentez nimic.
Nu-i mare filozofie sa faci o consola sa se supraincalzeasca (intentionat) si sa filmezi/faci poze, sa pui asa zisele "dovezi" pe net, si dupa sa faci gura.
Deocamdata ce am de zis despre filmuletul ala e: trolling!
Era si greu sa ascunda sub masa un Xbox ''stricat'' si sa-l filmeze pe cel Slim 8-|
Nu arata a hoax. Omul are toate consolele, e cu nevasta-sa si cu copilul in camera ... Pare foarte real clipul. Cel putin pentru mine. Oricum sa speram ca o sa reziste mai mult acest Valhalla, altfel ne intoarcem in pestera de unde am venit (Zephyr,Falcon).
Greu de decis cu "Slim"-ul asta, imi face si mie cu ochiul tot mai tare, dar nu are decat 1 an garantie, ceea ce ma da putin inapoi pana nu putem stii ce e de noul Vallhalla.
Elite-ul vechi (Jasper) vine la 250$ cu tot cu Forza & Halo ODST (la noi cam 1100-1200 lei in medie) si are 3 ani garantie, plus ca HDD-ul de 120GB mi-ar fi arhisuficient, ca sa nu mai zic ca nu sunt mare fan Kinect.Datorita design-ului mai nou, hardware-ului, teoretic, mai stabil cat si consumul mai mic, il pune in topul listei, totusi :).
cred ca o sa astept 2 saptamani sa vad cum e treaba, daca apare ceva grav la mai multa lume si decid daca sa iau modelul nou, sau cum spune si Merdiso, cel Jasper cu forza si halo, cu 3 ani garantie... daca ei considera consola lor asa de buna, ii puneau garantie minim 2 ani si nu mai deveneau nici suspiciosi. e posibil sa nu fie nici ei foarte siguri de ce e in stare si astfel isi iau masuri de precautie.
zic si eu...:P
"Dea", desi lumea zice, in mare parte, ca acest nou Xbox 360 are doar un an garantie datorita faptului ca Microsoft este optimista ca problemele hardware s-au remediat, se poate intampla si reversul medaliei (Note: nu sunt PS3/PC/Wii fanboy) : Microsoft stie ca, consola nu e stabila, si ca poate creea mari probleme, iar ca sa nu fie nevoiti sa o schimbe sa piarda din profit, acestia prefera sa lase 1 an garantie, doar, dupa care sa fi nevoit sa iei alta, caci, of course, de reparat nu prea se mai poate (fix-urile au si ele rostul lor, dar nu tin o eternitate).
Asa, la 1100 lei iti iei un Jasper Elite cu 2 jocuri in Bundle si stii o treaba, stii ca sansele de RROD sunt mici, stii la ce sa te astepti, dar te la astepti si la schimbarea consolei daca da rateuri in 2 ani.
3 ani ;) am mai zis, e o durata foarte buna in care sa iti faci de cap fara sa ai grija rrod-ului sau a altor probleme tehnice.
Exact, 3 ani + Jasper + 1200 lei cu tot cu FM3 si Halo 3 suna foarte bine :).
sau poate au pus 1 an garantie pentru ca sunt prea siguri ce poate marfa lor? asa te-ai gandit?
eu sunt sigur ca xbox-ul slim le va intrece toate chipset-urile de pana acum ca fiabilitate.. si, am mai zis pe pagina trecuta.. pentru ce sa vrea sa iti vanda inca o consola care costa mai mult s-o faca decat cu cat se vinde? daca la slim au redus costurile de productie inseamna ca microsoft e pe 0 in acest moment. producere = vanzare sau mic profit. ei nu se uita sa va vanda voua console sa castige extraordinar de putin, cand poate vinde la toata lumea console fiabile, care produc foarte multi bani din jocuri.
a, si.. ca PS: stiati ca legea in romania obliga garantia sa fie de minim 2 ani? asa ca nu vad la ce va faceti griji..
http://www.dreptonline.ro/legislatie...produselor.php
La noi se aplica legea, nu regula MS, pentru ca xbox-ul nu e oficial in romania, asta cel putin din acest punct de vedere.Quote:
Art. 16
Raspunderea vanzatorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.
Nice find cu garantia de minim 2 ani, si da, tocmai ca am zis, poate fi si reversul medaliei (inversul), nu ca va fi neaparat.
Sper, totusi, sa avem un X-Station 360 ca fiabilitate.
Bine ca nu au schimbat si design-ul controlerului. O dadeau rau in bara. Slim-ul la cum arata trebuie ascuns in sifonier :))