L-am vazut la BestBuy. A aparut in ziua imediat urmatoare anuntului de la E3. Eram in SUA in ziua aceea.
Pretul era 299.99 + tax. Ce pot sa zic, am deja Xbox 360, ce mai vor de la mine :P ? "Kinect Ready"? Pfff...
Printable View
L-am vazut la BestBuy. A aparut in ziua imediat urmatoare anuntului de la E3. Eram in SUA in ziua aceea.
Pretul era 299.99 + tax. Ce pot sa zic, am deja Xbox 360, ce mai vor de la mine :P ? "Kinect Ready"? Pfff...
Marketing se cheama dragul meu, asa atrag clienti noi si cine stie poate si ceva clienti care deja detin o consola.
Fancy look si HDD intern pentru cei noi, HDD intern mare, wifi intern si port Kinect toate la un pret decent pentru cei ce detin deja o consola (spus in mare, la prima vedere), s-au gindit bine smecherii de la MS.
Ar fi fost extraordinar daca ar fi optat si pentru blue ray cei de la MS.
daca ar fi bagat blu-ray la slim, ar trebui sa schimbe si drive-urile la cele phat, pentru ca daca ar aparea jocuri pe blu-ray, ala care are dvd-rom ce mai face?
Sex poate, dragoste in nici un caz ! lol
Aha, si toti cei care am cumparat xbox 360 inainte de acesta am fi obligati sa ne luam noua consola. Nu ?
Nu stiu cum ganditi voi asa de profund ca se poate schimba foarte usor mediul de stocare la mijlocul vietii consolei.
Da, ar fi fost super.
de ce sa-ti iei o noua consola?
deja de comercializeaza in spania ,era 299e (nu-mi amintesc cu ce joc venea) insa eu unu am preferat varianta elite+gta episodes... la 199e
Damn....elite+joc la 199 euro ? Pai arcade cat e atunci ?
La noi in magazine inca mai vezi arcade-ul la 1100 lei :(
si pe amazon.co.uk e 150 de lire eliteul si poti lua si al doilea controller si inca un joc pentru inca 20 lire parca:)
arcade-ul+joc 149e carrefour cordoba spania B-)
extraordinar... si ? ne trimiti cate unul daca-ti dam banii? ce legatura are cu topicul?
Pret de PS2, daca ai de gand sa ne faci "cadou" transportul, cumpar si eu unul :p.
Tipul are chef de glume.
Mediul de stocare nu prea are legatura cu grafica.
Are, un joc nu ocupa un spatiu mai mare pe disc doar din cauza nr-lui mare de nivele, ci si din cauza graficii din ce in ce mai avnsate in ziua de astazi. Trebuie sa ai loc sa te desfasori. Problema principala la 360 in acest caz nu e CPU-ul sau GPU-ul ci capacitatea mica de stocare pentru jocurile de astazi. Priveste pe youtube XBOX 360 vs PS3 round 12 de la TEHNO BUFFALO.
Ai dreptate ca o mare parte din disc este ocupata de lucruri legate de grafica, dar daca un joc de Xbox360 ar fii lansat si pe bluray si pe 4DVD-uri in acelasi timp, ar arata la fel. Diferenta nu ar fii grafica, ci faptul ca ai baga un singur disc in unitate in loc sa instalezi 4DVD-uri pe HDD :)
S-a mai discutat de multe ori acest lucru si s-a ajuns la concluzia ca Blu-Ray pe X360 ar fi o miscare proasta din partea MS. Sa obligi clientul sa dea alti 300$ pe o consola, in conditia in care are deja una, ar fi o mare magarie din partea MS. La partea de grafica... nu cred ca s-ar vedea o mare imbunatatire. Conteaza si spatiul de stocare, dar marea limita este impusa de GPU.
Singurul lucru pe care l-ar putea face MS legat de Blu-Ray ar fi sa lanseze un player separat, asa cu a fost in cazul HD-DVD, care sa serveasca doar la vizionarea filmelor.
Intr-un fel e adevarat, am fi limitati toti cei cu console vechi la jocurile scoase pana in acel moment.
---------- Post added 09-07-2010 at 01:04 PM ----------
O intrebare, sunt foarte nedumerit in ceea ce vreau sa fac, posed un elite jasper de vreo 4 luni la care am si adaptor wireless standard N; credeti ca se merita sa le vand cu vreo 10 11 milioane si sa mai pun altele 2-3 sa iau noul slim?