Nu inteleg de ce va agitati atata dupa jasper asta, credeti ca nu va da RROD si ca va tine o eternitate?
Cumparati-va consola cu garantie cat mai mare si stati fara griji.
Nu inteleg de ce va agitati atata dupa jasper asta, credeti ca nu va da RROD si ca va tine o eternitate?
Cumparati-va consola cu garantie cat mai mare si stati fara griji.
Salut, azi 15-01-2009
In Cora Lujerul fara Jasper - aveau doar arcade cu 14,1 V.
In Media Galaxy Mall Lujerul fara Jasper - doar Pro cu Gears of War 2 cu 14,1 V
In Diverta Mall Lujerul fara Jasper - doar arcade de 14,1 cu jocul Lips.
Si eu caut de 1 luna si jumatate Jasper fara noroc![]()
luati frate orice consola ca tot aia e .. se strica .. da jasper inapoi , bine pa , ramai fericit
ce as rade ca dupa ce pune mana cineva pe Jasper sa ii dea RROD la cateva zile saaptamani![]()
hai ma , totusi astia de la microsoft se chinuie sa faca in asa fel incat sa elimine sau sa intarzie cat mai mult posibil RROD`ul si tu te astepti sa dea dupa cateva zile?
nu
dar e o vorba veche"de ce ti-e frica,de aia nu scapi"
si totul e marketing,puteau sa faca de la inceput o consola fara probleme,cum au facut sony,daar sau grabit,si apoi au realizat sa lase asa consola ca sa se vanda...daca nu dadea RRoD crede cineva de aici ca faceau asa vanzare?
numai eu cunosc 6 oameni care au skimbat 3-4-5 console![]()
Am fost astazi la Real Galati si nu am gasit decat Pro cu Gears Of War si un Arcade, niciuna Jasper. Am ezitat cateva clipe, dar pana la urma am spus ca-i mai bine sa mai astept. Nu cred ca merita sa ma grabesc, mai ales ca nici nu aveau Halo3 pe stoc. Altfel, as fi luat un Arcade Falcon cu Halo3, si-l si modam mai tarziu.
Cum spunea si sekhemet intr'un post anterior, totul e o strategie de marketing. Si nu va inteleg de ce va agitati atat sa obtineti noul jasper, care parerea mea, e frectie la picior de lemn.
Eu sunt la a 3a consola intr'un interval de un an si 4-5 luni, si de fiecare data s'a rezolvat la garantie fara mari batai de cap.
Luati'va orice consola de la o firma serioasa la capitolul garantie si jucati'va linistiti.
Pe mine ma intereseaza sa achizitionez o consola, astfel incat s-o pot moda. Ce considerati, merita sa astept pentru Jasper sau pot lua un Falcon Arcade, sa-l modez, si in caz de probleme cu RROD sa mi-l schimbe fara prea multe batai de cap?
Am inteles ca modarea este soft, deci nu ar avea cu ce sa ma afecteze. Si intentionez sa-l cumpar dintr-un magazin mare, precum Carefour sau Real.
Nu mai bine vorbiti voi in particular despre pierderea garantiei?
E foarte tare tevatura asta cu Jasperul, toata lumea vrea jasper ca sa o modeze si sa nu trebuiasca sa apeleze la garantie.
Bookmarks