Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 21 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 417

Thread: Noutati: XBOX 360 Jasper in magazine

1. #81 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Nu inteleg de ce va agitati atata dupa jasper asta, credeti ca nu va da RROD si ca va tine o eternitate?
    Cumparati-va consola cu garantie cat mai mare si stati fara griji.

2. #82 SP
    Junior Member AlKpone's Avatar
    Salut, azi 15-01-2009

In Cora Lujerul fara Jasper - aveau doar arcade cu 14,1 V.
    In Media Galaxy Mall Lujerul fara Jasper - doar Pro cu Gears of War 2 cu 14,1 V
    In Diverta Mall Lujerul fara Jasper - doar arcade de 14,1 cu jocul Lips.

Si eu caut de 1 luna si jumatate Jasper fara noroc

3. #83 SP
    Member collector's Avatar
    luati frate orice consola ca tot aia e .. se strica .. da jasper inapoi , bine pa , ramai fericit

4. #84 SP
    Salut, tocmai ce am cumparat din Cora Pantelimon Xbox 360 Jasper Arcade cu 12.1 A - multumesc aScunS si Cris.
    Azi 16-01-2009 mai au 16 bucati pe stoc.
    Cine se duce poate lua legatura cu Alex (un tip foarte de treaba si rabdator)

5. #85 SP
    Junior Member claudiu_m_2005's Avatar
    ma , astia nu trimit si in alte localitati?

6. #86 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    ce as rade ca dupa ce pune mana cineva pe Jasper sa ii dea RROD la cateva zile saaptamani

7. #87 SP
    Junior Member claudiu_m_2005's Avatar
    hai ma , totusi astia de la microsoft se chinuie sa faca in asa fel incat sa elimine sau sa intarzie cat mai mult posibil RROD`ul si tu te astepti sa dea dupa cateva zile?

8. #88 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    nu
    dar e o vorba veche"de ce ti-e frica,de aia nu scapi"
    si totul e marketing,puteau sa faca de la inceput o consola fara probleme,cum au facut sony,daar sau grabit,si apoi au realizat sa lase asa consola ca sa se vanda...daca nu dadea RRoD crede cineva de aici ca faceau asa vanzare?
    numai eu cunosc 6 oameni care au skimbat 3-4-5 console

9. #89 SP
    Junior Member kevinn4usa's Avatar
    In arad stiti careva daca se gasesc jasper?

10. #90 SP
    Member Istrate's Avatar
    Am fost astazi la Real Galati si nu am gasit decat Pro cu Gears Of War si un Arcade, niciuna Jasper. Am ezitat cateva clipe, dar pana la urma am spus ca-i mai bine sa mai astept. Nu cred ca merita sa ma grabesc, mai ales ca nici nu aveau Halo3 pe stoc. Altfel, as fi luat un Arcade Falcon cu Halo3, si-l si modam mai tarziu.

11. #91 SP
    Member Zaktan's Avatar
    de abia astept sa apara Jasper ;D

12. #92 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Cum spunea si sekhemet intr'un post anterior, totul e o strategie de marketing. Si nu va inteleg de ce va agitati atat sa obtineti noul jasper, care parerea mea, e frectie la picior de lemn.

Eu sunt la a 3a consola intr'un interval de un an si 4-5 luni, si de fiecare data s'a rezolvat la garantie fara mari batai de cap.

Luati'va orice consola de la o firma serioasa la capitolul garantie si jucati'va linistiti.

13. #93 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by yoshimitsu View Post
    de abia astept sa apara Jasper ;D

Dc ca sa joci jocuri "pirat" fara frica?

Ontopic:Eu era sa fac infarct cand am vazut Sega Superstars tennis pe cutia Arcade-ului.Dar nu e jasper.

14. #94 SP
    Uitati ce cutie are acum Arcade-u...chestia asta mi-a dat palpitatii.
    Attached Images Attached Images dsc03353.jpg

15. #95 SP
    Member Istrate's Avatar
    Pe mine ma intereseaza sa achizitionez o consola, astfel incat s-o pot moda. Ce considerati, merita sa astept pentru Jasper sau pot lua un Falcon Arcade, sa-l modez, si in caz de probleme cu RROD sa mi-l schimbe fara prea multe batai de cap?

Am inteles ca modarea este soft, deci nu ar avea cu ce sa ma afecteze. Si intentionez sa-l cumpar dintr-un magazin mare, precum Carefour sau Real.

16. #96 SP
    ia-l de la Gameshop ca sunt cei mai promti cand vine vorba de garantie.

17. #97 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    Pe mine ma intereseaza sa achizitionez o consola, astfel incat s-o pot moda. Ce considerati, merita sa astept pentru Jasper sau pot lua un Falcon Arcade, sa-l modez, si in caz de probleme cu RROD sa mi-l schimbe fara prea multe batai de cap?

Am inteles ca modarea este soft, deci nu ar avea cu ce sa ma afecteze. Si intentionez sa-l cumpar dintr-un magazin mare, precum Carefour sau Real.
    modarea este soft , dar ca sa il modeze trebuie desfacut xboxul , adica pierzi garantia...

18. #98 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Daca faci modarea la cineva care stie cum sa il desfaca nu pierzi garantia....Donely

19. #99 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Nu mai bine vorbiti voi in particular despre pierderea garantiei?
    E foarte tare tevatura asta cu Jasperul, toata lumea vrea jasper ca sa o modeze si sa nu trebuiasca sa apeleze la garantie.

20. #100 SP
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Uitati ce cutie are acum Arcade-u...chestia asta mi-a dat palpitatii.
    Cutia asta o am si eu la Xbox si e Jasper - 12,1 A

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 21 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast