ie..ie..ie..ie...mai gresim si noi..dar tu ..exagerezi.....:-B
Printable View
Bobby..vad ca ai silver se rezolva pana maine cu goldu;?...tu ai gamertagul lui Purice.?..cu el o sa joci...ma intreaba purice cand vrei sa jucati maine (ora)
Momentan, astazi astept gold-ul :)
Maine la orice ora dupa 12:00 ca trebuie sa fiu la spital de dimineata si nu stiu cat dureaza.
Am vorbit Bobby cu purice , daca vine goldu'..pana diseara sa intri sa ia si el gamertagul..tau..sau..nus daca
poti tu cu silver sa-i dai add..ar fi mai simplu ca nu prea cunoste cum sa faca ce si cum.:)..
Ar fi trebuit sa ne inscriam toti cu gamertagul asa..cine nu-l are in lista sa dea add..:)
PS. sa vezi diseara toti musterii cum intra pe fifa08...sa se antreneze..hahahaaa..sa ingrase porcul
in ajun de Craciun..:))...o sa blocheze toate serverele ...de fifa....hahahaaa:))
Deja Mika cred ca este deja live si isi lustruieste crampoanele..isi indreapta tibiile..hahahah:)))
Gata :)
o sa intru mai tarziu pe Live sa ii bag pe toti in lista :) Acum GTA IV time :P
...sa inteleg ca nu ma mai pot inscrie la fifa 08?
Am jucat primul meci cu Aby:
Abymixxx (Liverpool) vs Greyhound 2k7 (Manchester Utd) : 0-0
sper ca se va face campionat si pe 09 cand apare
@DRAGOS10 Garantat daca vor fi destui care il cumpara
ANUNT: Este foarte posibil ca sa primiti e-mailurile la SPAM, va rog sa verificati si SPAM box.. Multumesc
am jucat si eu cu val 96
blazer2k8 vs val96 0-0
rezultatele aici
1.Axeaxel ([email protected])
2.eM1983 ([email protected])
3.coeziv ([email protected])
4.burete ([email protected])
ACESTIA SUNT CARE NU AU JUCAT a2a ETAPA duminica este ultima zi in care puti juca meciurile daca nu veti fi trecuti la restante !!!
Duminica seara se va afisa si a2a etapa... HAVE FUN !!
LE: Axeaxel stiu ca intarzie ca e plecat dar burete si coeziv va rog jucati meciul.
eu am incercat sa iau legatura cu burete pe mess. Nu mi-a raspuns. Daca citeste acest mesaj sa-mi raspunda pe [email protected].
Hai ca am luat legatura cu eM1983, dupa-masa se joaca ultimul meci din prima etapa :D, sper ca nu v-am tinut pe loc :)
Intre timp am jucat partida, s-a postat si rezultatul ;)
COEZIV, dai te rog add pe mess lui [email protected] ca sa jucati meciul din prima ETAPA !!
ETAPA 02 a fost afisata pe post-ul http://www.consolegames.ro/forum/f9-...tape/#post4942 . Mult succes
mi se profileaza 2 infrangeri consecutive :-<.