Faza cu [live=gamertag][/ live] o folosesti daca vrei sa iti apara gamertag-ul tau, care este cel de pe xbox, adica danycoman16, in posturile de pe acest forum. Este doar setare pentru posturi, gamertag-ul tau este cel normal.
Faza cu [live=gamertag][/ live] o folosesti daca vrei sa iti apara gamertag-ul tau, care este cel de pe xbox, adica danycoman16, in posturile de pe acest forum. Este doar setare pentru posturi, gamertag-ul tau este cel normal.
cate conturi poti face pe o consola?
adica treaba asta cu o luna gratuit ar merge la nesfarsit ?
De 3 ori pot sa-ti faci si sa primesti Gold o luna.
Sau poti sa pastrezi discutiile despre minunatul Kai pe thread-ul dedicat, vezi tu utilizatori de Live ca vin acolo sa spameze cum ca exista "alternativa" Live ?
sorry,nu am vrut sa fur utilizatorii de live.Si nu am discutat in amanunt de Kai.
Salut ...
Sunt nou posesor de XBOX si m-ar interesa crearea unui cont pe XBOX Live ..
Ma poate ajuta cineva ??
Care sunt pasii care trebuie urmati pentru a-mi creea un cont . Am inteles ca trebuie pacalit sistemul intr-un fel pt a putea juca din Romania.
Astept raspuns
vezi pe Y!, la: r_popeanu
http://card.mygamercard.net/nxe/dark+andrei.png
Nu am pus pana acum in NXE
WiseBogdan ...nu am poza din aia cu gamerscore, dar am gold oricum :D
mygamercard.net
sau vezi cand dai mesaj ai logoul de la xbox.
Salut, nu am stiut unde sa postez. Va rog pe cei care sunteti de o varsta mai frageda sa spun si nu numai, sa dati Add userului ADI 630, e fiul meu de 8+ ani, joaca de ceva timp. In lista lui avea 100 de prieteni, majoritatea din afara, dar el inca nu stie engleza, asa ca i-am curatat lista si am lasat doar din Ro si pe cei externi cu care joaca zilnic, sa poata comunica si el cu voi :).
Ma gandesc ca nu sunt singurul pe aici, al carui copil joaca pe x360, pe live.Are un comportament exemplar, nu va speriati :) . Poate facem si un mini club al piticilor.
Multumesc.
Fi-mea are gamertag, dar cred ca este prea mica pentru online :)