Ok sa vad cate iei:D
Printable View
Ok sa vad cate iei:D
Facem prezenta sa vedem sigur care joaca....1-mihai 2...restu....
Eu joc in weekend daca e.
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
conteaza sa-ti joci etapa dar sa raspunda lumea aici ca sa vedem cati suntem activi.
ma bag
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
suntem 3 de aici plus cei deja de pe live.dumy,voicu,dragos nu joaca?
Dumy din cate stiu nu joaca el este cu clubul la fel si dragos...voicu este posibil sa se bage....
Salut , ma bag si eu la o cupa sau o liga.
User : anditanase .
Campionat Fifa 13!Acest campionat este destinat pasionatilor de Fifa pe Playstation 3,este un campionat bazat pe respect,fair-play si distractie.
Nu este un campionat pe bani,fara taxe si altele.
Regurile si informatiile necesare le aveti aici ----> http://phander.wix.com/fifa13challangeclub
Si de ce dai PMuri si postezi aici? Ca sa putem sa cerem adminilor sa iti dea ban? :)
Baieti , eu sunt nou pe aici si din ce am citit am vazut ca sunteti activi in fifa 13 si va jucati , cum pot da de voi "pe teren" sa incingem o miuta :D ?
andi baga id noastre si jucam fara probleme ;)id: bogdanmihai1984
se mai tine liga de fifa?
astazi mi-am bagat si eu gold si joc fifa13 cont xbox:patrutalex sau contu origin ea sports patrutalex1989 trebuie? multumesc sa imi spuneti si mie sa stiu pt viitor
Pei trebui sa ne lasam zic eu fiecare nr de mb si id de live ca sa ne contactam pt meciuri si sa faca dream liga ....
ID de live : anditanase , daca mai trebuie ceva sa-mi ziceti .
Cine are timp si poate sa faca in scris toate etapele si cine cu cine joaca sa se apuce!!! sa-mi lase un nr de tel sa-l sun si sa-i zic ce oameni mai joaca.ms
joc oricand
baga id si jucam....
salutare!!! sunt si eu interesat de organizarea unor campionate, as mai putea aduce inca 1-2 jucatori.... gamertag : bigstrider
deja am dat add friend la gt-urile ce le-am vazut aici